AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 CS Harita yapımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 30/01/2005 :  14:48:13  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
diyorum ama anlamıyorsunuz eger cs haritası yapmak istiyorsan baya ugraşman lazım yaptımki biliyorum

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

kingpin_sekil
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 12/02/2005 :  01:29:54  Bilgileri Göster  kingpin_sekil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu cs harita yapımı için proagent programı lazım..ben şahsen bizim mahallsenin haritasını yaptım ama baya uğraştımm..çok zor yani..proagent dosyasını indirin ordan istediğiniz haritayı çizebilirsiniz..ama söylediğim gibi çok uğraştırıyo ona göre...yapamayanlara teker teker anlatabilirim..mail atabilirsinizzz..

[_Tr.Mc.GR4Dy_]
Sayfanın En Üstüne Git

madyb
Üye

Anguilla
İleti 7

İletim - 12/02/2005 :  07:42:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende dahha önce worldcraftla 4tane harita yaptım fakat cs:source için war craft ne yazıkki olmuyor...steamin kendi programı var ordan yapılabiliyo mapler

imzam olur inşallah :P
Sayfanın En Üstüne Git

ruud
Üye

İleti 3

İletim - 12/02/2005 :  17:59:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi benim bildiğim proagent bi trojan ama bi arayayım netten indirebileceğim bi link biliyor musunuz?
Sayfanın En Üstüne Git

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 13/02/2005 :  20:44:28  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler Cs ye harita yapım işini çok abartıyorsunuz yaaa!
bunun için www.valve-erc.com sitesinden Valve hammer Editor 2.4 programını indir.Sonra programı açıp bazı ayarlamalar yapıcaksın.Ondan sonra da basit bir şekilde harita nı yapmaya başlayacaksın başka gerekli program yok.ilerde compile ederken sana Zoner's half life tools gerekcek bunuda aynı siteden indirirsin.C++,proagent,fotoğraf çekme bunların harita yapımıyla ne alakası var anlamadım sen bu dediğim programı indir gerisini yaparsın soruların için e-mail yoola ya da bana msn imden ulaş!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000