arkadaşlar bu cs harita yapımı için proagent programı lazım..ben şahsen bizim mahallsenin haritasını yaptım ama baya uğraştımm..çok zor yani..proagent dosyasını indirin ordan istediğiniz haritayı çizebilirsiniz..ama söylediğim gibi çok uğraştırıyo ona göre...yapamayanlara teker teker anlatabilirim..mail atabilirsinizzz..
bende dahha önce worldcraftla 4tane harita yaptım fakat cs:source için war craft ne yazıkki olmuyor...steamin kendi programı var ordan yapılabiliyo mapler
Beyler Cs ye harita yapım işini çok abartıyorsunuz yaaa! bunun için www.valve-erc.com sitesinden Valve hammer Editor 2.4 programını indir.Sonra programı açıp bazı ayarlamalar yapıcaksın.Ondan sonra da basit bir şekilde harita nı yapmaya başlayacaksın başka gerekli program yok.ilerde compile ederken sana Zoner's half life tools gerekcek bunuda aynı siteden indirirsin.C++,proagent,fotoğraf çekme bunların harita yapımıyla ne alakası var anlamadım sen bu dediğim programı indir gerisini yaparsın soruların için e-mail yoola ya da bana msn imden ulaş!