AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo II Lord Of Destruction
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

tam17caner
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 22/05/2005 :  16:35:59  Bilgileri Göster  tam17caner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hero edıtoru olmayan varmı bence hemen edının cok manyak seyler var yardımcı olabılırım msn den
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/05/2005 :  16:45:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunu editli oynayacağına hiç oynaman daha iyi olur. Edit olayından ne anladığınızı bir çözebilsem çok mutlu olacağım ama daha o işin mantığını anlayamadım.
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 23/05/2005 :  12:05:04  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bizim buralarda da bi hero muhabbeti sürüyor. ne iş bu bi çeşit yardım yada hile falan mı? bileniniz varsa bi açıklasın gözünü seveyim :))

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

KaraEL
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 01/06/2005 :  13:51:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar bende level 82 paladin level 78 druid level 72 barbarian level 78 necromancer var ayrıca druidde aldurs un seti var paladindede sazabi ve Heavens Brethern setleri var necrodada trang oul seti var

zuhahaha
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/06/2005 :  17:03:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
KaraEL tarafından yazılan:

Arkadaslar bende level 82 paladin level 78 druid level 72 barbarian level 78 necromancer var ayrıca druidde aldurs un seti var paladindede sazabi ve Heavens Brethern setleri var necrodada trang oul seti var

Konuyla alakası pek yok ama kendi karakterlerin hakkında bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000