Oynamadan önce sana tavsiyem LoD Patch'iyle oyunu (en azından nightmare) kadar bitirmen çünkü nette oynayan arkadaşlar olayı abartıp 85-90. lvl de falan giriyorlar birbirlerine. o yüzden iyi kullandığın bir karakteri (tercicen paladin. bende 61 barbar var ama bi işe yaramıyor hell'de) CD orjinal değilse (ki sanmıyorum) yabancı serverlarda oynayamıyorsun. ama ben 1-2 arkadaşı sana yollarım tahminimce seni daha iyi aydınlatırlar.
Eheh yardımcı olayım. Öncelikle Battle.Net'te oynamak için orijinal oyuna ihtiyacın var. Eğer öyle ise son 1.10 yamasını kurup rahatlıkla oyuna girebilirsin. Ayrıca Single karakterleriniz ile ancak Open Battle.Net'e girebilirsiniz ki bu da hiç onayladığım birşey değil. Çünkü pek sağlıklı olmuyor... En iyisi Close karakterler yaratmak, yani Battle.Net Sunucularında saklanan ve sadece orada oynanan (yani single'da kullanamazsınız) karakterler yaratmak. Çok da zor değil, bir günde Lv.40 olursunuz, bir haftada Lv.80'i aşarsınız, tabii sırf Diablo ile geçerse vaktiniz .
Bunun dışında oyunun eğer kopya ise yardımcı olamayacam üzgünüm...
Valla battle nette oynamanın (bana göre) tek yolu orjinal oyunu alıp ana siteden 1.10 versiyonunu yüklemen.... Şimdi arjinalini alıpta ne yapacağım demeyin çünkü exp ile birlikte oyun sadece 38 milyona. Artık bunuda almazsanız ayıp olur bence...