AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 PoP WW de scorpion kılıcı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 11/01/2005 :  12:55:58  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ben şu kırmızılı kadını öldürdüm sonra dahakadan kaçtım bi yere geldim duvarda yazı yazıo onu okuo. forumlardan anladığım kadarıyla mumya olayını öğreniyo.ortada bi mumya var onu yükselterek scorpion u alıyomuşuz ben beceremedim yükseltmeyi nası yapcaz biriniz anlatırsa sevinirim.

yrguner

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 11/01/2005 :  14:32:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mezarlığın çıkışındaki yerden gittiğinde Dakahaka arkanda belirdiği anda önündeki genişliğe doğru koşmaya başla(geriye mezarlığa değil) ve aksiyonlara hazır ol yan duvar zıplama bardan bara geçme vs. ve sonunda tutanacağın bir bara ulaşacaksın tutununca sallan atla ve dikkat hemen aşşağı atlama sol veya sağdan çıkıntılardan vs. önünde çekeceğin bir kol olan sutunu göreceksin(geniş açı bak) çek ve mumya bir kademe yükselecek aşağı in yine aynı gittiğin yerden ama bu sfer sağ taraftan ve bu yol ikiye ayrılıyor her iki yoluda yaptığında mumyanın oraya tırmanarak karşıya atla ve save suyunu içmeyi unutma:)
Not:Umarım lordgosin nickin yoktur:)yoksa dikkate alma.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 11/01/2005 :  18:38:42  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla cok saol.sonra anladım öle yapılacagını abim buldu.ama yinede çok saol.

yrguner
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000