AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia Warrior Within-Leaving the ısland
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 02/01/2005 :  16:22:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
lütfen biri yardım etsin.bu bölümde adadan nası çıkcam bilmiyom.geriye doğru gittim orada save filan yaptım.kailena ile dövüştüğüm yere geldim.orayamı gelmem gerekiyo.eğer öyleyse orada napcam.pls yardım.

The Eminem Show

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 02/01/2005 :  17:04:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam neredesin?Kaliina ile dövüştükten sonra ara demodan sonra,Dahaka'dan kaçarak bir mezarlığa geliyorsun orda üç yoldan ulaştığın taşları çekerek yükselen mumya lahdinin en üstüne çıkıyorsun ve ordan ulaştığın yollarla duvarı kırabilen kılıcı alıyorsun,kırımızılı ile dövüştüğünüz yerde Kral otağının(Kırmızılı kadının kılıçları aldığı yer) orda çatlak duvarı kırıyorsun ve portala girerek mumya olma yolunda bir adım atıyorsun:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 02/01/2005 :  17:40:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kailena ile dövüşüp öldürdüm.demo girdi dahaka mumyayı öldürdü.onra oyun sahilde başladı.orda gitcek bi yer bulamadım geri döndüm.kailena ile dövüştüğüm yere geldim.ama elimde kailenanın verdiği kılıç var.napcam bulamadım.eğer o sahilde yappılcak bişey varsa yandım çünkü oyunu ordan çıktıktan sonra kaydettim geri dönemem çünkü büyük bi kapı var (demir parmaklıklı kapı)orayı geçtim.geriye dönülmüyo.o demir kapının hemen yanında da bi kapı var.kapalı gözüküyo.ben oraya bi bakıyım dedim bide baktım kapının içinden geçti(bu oyunun bi hatasımı anlamadım). kapıdan geçtikten sonra solda su içip oyunu kaydedebileceğim bi çeşme vardı.işte böyle yolu takip ederek kailenanın mekana geldim.o duvat kıran kılıçta elimde yok.inşallah anlamışsındır dediğim yeri.

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 02/01/2005 :  18:44:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginç bir durum.Baştan alalım,kırmızılı kadını(kaiilena)kurtarmak için siyahlı kadınla dövüştükten sonra Kaiilena ileri bölümde sana büyük kapıyı açman için iki yol bahçe ve saatli kule gösterecek,iki görevi yaptığında büyük kapı açılacak.Burda Kaiilena ile dövüştükten sonra demoda patlama olacak ve şatonun dışında ilk suyu içtiğimiz yerin ilerisinde bir yerde oyun başlayacak fakat sen orda gezmeden Dahaka gelecek ve mezarlığa kaçacaksın orda mumya olayını öğrenecek ve ordan şatoya döndüğünde scorpion kılıcını bulacaksın(duvarı kırabilen) bununla tahtın arkasındaki duvarı kırarak mumyayı bulacağın yola çıkacaksın.
Senin anlattıkların bu akışla hiç uymuyor sahilde başladığında hemen ara demo gelmeli ve Dahakadan kaçarak mezarlığa varmalısın.Sanırım demo devreye girmiyor ve oyun akışı doğru olmuyor.Kırmızılı ile dövüştüğün yer öncesi save varsa birdaha dövüş,mutlaka dövüş sonrası demo girmesi gerek.Sahilde dolaşma yok o ilk baştaydı.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 02/01/2005 :  18:58:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ozaman benim için game over :) çünkü dövüşten önce hiç save im yok.memory card 8 mb olduğu için her zaman değişik bi yere save yapmıyorum.keşke yapsaymışım.ama yinede bi bakcam belki demo filan girer.bu kapının içinden geçme davası da yok demi.oyunda böyle bişey olmuyo galiba.

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

Raistlin_Majere
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 08/01/2005 :  03:42:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı dert bende de vardı ya ps2 versiyonlarında ilerleyiş farklı ya da bizdeki oyunları beta versiyon (büyük ihtimaller)...

Lunitaris idish shirak damen du...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000