|
| Yazar |
Konu  |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/01/2005 : 22:32:48
|
sonunda uzun uraşlar sonucu hayaletli bölümü geç meyi başardım ama şu anda ondan daha zor bir bölümdeyim.dev bir örümcek beni sürekli ısırıyor örümcekli bölüme kadar takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
|
angelus
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 16/01/2005 : 14:52:07
|
istersen örümcekli bölüm için sana yardım edebilirim
|
ANGELUS |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 19/01/2005 : 12:38:00
|
| yardımcı olusan sevinirim |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
angelus
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 25/01/2005 : 01:22:05
|
| bak şimdi örümcekte önemli olan zehirleri fırlattığı kapakçıkları vurmak. sen diyeceksinki ikisini vuruyo diğer ikisini vuramıyorum. bunun çözümü var tabii ;) öncelikle örümceği gövdedeki yüzünden vurarak dellendireceksin sana zehir atmaya başlayacak iki kapakçığı vurduktan sonra END tuşuna basınca diğer kapakçıklara nişan alıyo o zaman onlarada ateş et o zaman örümcek ölüyo... ama bişeye dikkat et örümcekte fazla enerji harcama ok? sonraki seni harcar yoksa :D |
ANGELUS |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|