AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tomb raider 6 ruhlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

avricamecik
Üye

Turkey
İleti 153

İletim - 13/11/2004 :  02:01:49  Bilgileri Göster  avricamecik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ruha benzer birşeyler kovalıyor haliyle kaçamıyorum burayı geçen var mı nasıl başarmış

angelus
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 13/11/2004 :  07:11:53  Bilgileri Göster  angelus için bir ICQ İletisi Gönder  angelus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  angelus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bak abi o ruhu geçmenin tek yolu var heykelin elinde bi adet obscura paintings var ışıldıyo ya ona yaklaşabildiğin kadar yaklaş. sonra silahını çekip ruha ateş etmeye başla bi ara 2 sn. kadar durucak ortalıkta ölüm sessizliği olacak o zaman koş ışık yanan paintings a ctrl tuşuna bas alsın ve ordan kaç bekleme.

ANGELUS
Sayfanın En Üstüne Git

lion22
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 13/11/2004 :  16:02:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun diğer serilere göre fazla güzel değil,bence fazla uğraşma
Sayfanın En Üstüne Git

angelus
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 13/11/2004 :  19:58:19  Bilgileri Göster  angelus için bir ICQ İletisi Gönder  angelus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  angelus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sen beğenmedin diye herkes beğenmeyecek diye bişey yok lion. boşuna uğraşma sen sevmediysen sen uğraşma

ANGELUS
Sayfanın En Üstüne Git

lion22
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 14/11/2004 :  00:24:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok yıldızlı angelus kardeş sen neden alındın oyun tasarlayan sen değilsin ki?
Sayfanın En Üstüne Git

avricamecik
Üye

Turkey
İleti 153

İletim - 14/11/2004 :  00:47:59  Bilgileri Göster  avricamecik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ilgine teşekkür ederim lion22
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000