AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL İNTERNET HAKKINDA SORU?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 16/01/2005 :  00:29:31  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İmzaladığınız sözleşmede şu tarz bişi der ki; kişinin kendi kullanımı dışında başkalarının da kullanımına tahsis etmesi halinde Türk Telekom'un sözleşme feshi ve hattı kesme gibi hakları var. Cezai olarak başka ne vardı tam hatırlamıyorum ama yasal sınır olarak ev içi dağıtıma izin vardı. Konu komşuya dağıtım yasak. Ha sitesine girerseniz ADSL'in paylaşıma açık bi teknolojiye sahip olduğu gibi bi husustan da bahsediyolar, eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüp sonra yassak kardeşim demeleri de bi garip. Ha ev içi için teknolojiyi kullanın tabi.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 20/01/2005 :  18:36:38  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
biz apatman olarak kullanıyoruz, ama anlaşmamız o yönde ve ona göre para ödüyoruz, sizin yapmaya çalıştığınız olayın yasal olduğunu sanmıyorum, iyice bir araştırmadan onun bunun sözüyle hareket etme sonradan başın ağrımasın, ayrıca 35 metrede bir filtre takman lazım bildiğim kadarıyla.

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 22/01/2005 :  11:24:14  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende arkadaşımla bilgisayarlara ağ kablosu çekmeyi düşünüyoruz adsl değil.Bunun yasal olp olmadığını sormayacağım bence yasalda değildir.
Bunu nasıl yapcaz yani nelere ihtiyacımız var.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 23/01/2005 :  01:00:32  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ethernet kartı ve kablo yeterli olur birde butterfly türü ufak bir yazılım ile internetide paylaşabiliyorsun

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/01/2005 :  15:55:32  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bend de adsl var 3 yıldır üç kişiye çektim alt komşuya ve yan binaya asla kaçağa girmiyomuş hepinize iyi searc ler!!!!!1
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000