İmzaladığınız sözleşmede şu tarz bişi der ki; kişinin kendi kullanımı dışında başkalarının da kullanımına tahsis etmesi halinde Türk Telekom'un sözleşme feshi ve hattı kesme gibi hakları var. Cezai olarak başka ne vardı tam hatırlamıyorum ama yasal sınır olarak ev içi dağıtıma izin vardı. Konu komşuya dağıtım yasak. Ha sitesine girerseniz ADSL'in paylaşıma açık bi teknolojiye sahip olduğu gibi bi husustan da bahsediyolar, eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüp sonra yassak kardeşim demeleri de bi garip. Ha ev içi için teknolojiyi kullanın tabi.
biz apatman olarak kullanıyoruz, ama anlaşmamız o yönde ve ona göre para ödüyoruz, sizin yapmaya çalıştığınız olayın yasal olduğunu sanmıyorum, iyice bir araştırmadan onun bunun sözüyle hareket etme sonradan başın ağrımasın, ayrıca 35 metrede bir filtre takman lazım bildiğim kadarıyla.
bende arkadaşımla bilgisayarlara ağ kablosu çekmeyi düşünüyoruz adsl değil.Bunun yasal olp olmadığını sormayacağım bence yasalda değildir. Bunu nasıl yapcaz yani nelere ihtiyacımız var.