AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL İNTERNET HAKKINDA SORU?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

RİJİ banned by thakki1
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 06/01/2005 :  09:03:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam arkadaşlar ben evime adsl internet almayı düşünüyorum ama bu interneti 2 kişi kullanacağız.arkadaşım da karşı binada bizim evden onun bilgisayarına ağ kablosu çekicez ve bu ağ kablosunun uzunlu 80 metre bu kablo internetin hızını yavaşlatırmı?

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 06/01/2005 :  19:32:37  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

RİJİ banned by thakki1
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 14/01/2005 :  08:13:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman ben arakaşımla adsl internete bağlanacağız arkadaşım karşı apartmanda ona kablo uzatıcaz ama öyle kullanınca kaçak olmuyormu cezası yokmu?
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 14/01/2005 :  12:13:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Normalde diil aslında ama belli bi mesafeden sonra kaçağa girio(muş, yanımdaki ark öle dio). benim bildiim kaçak gibi bi durumu yok ama. hiç duymadım. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 14/01/2005 :  15:28:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kaçak olmuyo yaaa!...yani en son duyduğuma göre belli bi uzaklık sınırı var.100 metre miydi neydi,ondan fazla olunca suç olabiliyo.ve 80 metre uzaklık hızını yavaşlatabilir ama çok az!biliyosunuzdur ama söyleyeyim,kablodaki en ufak bükülme vs. veri akisini yavaslatir.hadi bol netli günler size!... :)

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/01/2005 :  23:18:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl yahu? Olayın cezası uzaklık ile mi ilgili, tek bir hizmetten birden fazla kişinin yararlanması ile mi? Böyle düşününce 2. durum ceza ile daha alakalı ama network üzerinden bilgisayarlara paylaştırmanın öyle bir cezası yok, sonuçta hız da yarı yarıya paylaştırılmış oluyor. Hem öyle olsa Internet Kafeler ne olacak?
Benim böyle birşeyden haberim yok kısacası... Bilen arkadaşlar varsa aydınlatsınlar bizi lütfen.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000