selam arkadaşlar ben evime adsl internet almayı düşünüyorum ama bu interneti 2 kişi kullanacağız.arkadaşım da karşı binada bizim evden onun bilgisayarına ağ kablosu çekicez ve bu ağ kablosunun uzunlu 80 metre bu kablo internetin hızını yavaşlatırmı?
Normalde diil aslında ama belli bi mesafeden sonra kaçağa girio(muş, yanımdaki ark öle dio). benim bildiim kaçak gibi bi durumu yok ama. hiç duymadım. Farewell..
kaçak olmuyo yaaa!...yani en son duyduğuma göre belli bi uzaklık sınırı var.100 metre miydi neydi,ondan fazla olunca suç olabiliyo.ve 80 metre uzaklık hızını yavaşlatabilir ama çok az!biliyosunuzdur ama söyleyeyim,kablodaki en ufak bükülme vs. veri akisini yavaslatir.hadi bol netli günler size!... :)
Nasıl yahu? Olayın cezası uzaklık ile mi ilgili, tek bir hizmetten birden fazla kişinin yararlanması ile mi? Böyle düşününce 2. durum ceza ile daha alakalı ama network üzerinden bilgisayarlara paylaştırmanın öyle bir cezası yok, sonuçta hız da yarı yarıya paylaştırılmış oluyor. Hem öyle olsa Internet Kafeler ne olacak? Benim böyle birşeyden haberim yok kısacası... Bilen arkadaşlar varsa aydınlatsınlar bizi lütfen.