AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Oyunu bitirmek
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 31/12/2004 :  22:19:06  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunu bitirmek için tam olarak ne gerekiyoBen para biriktirip Malibu yu aldım orada yarış görevini ve banka görevini yaptım ve aynı V de olduğu gibi bi yıldız çıktı.Bu yıldızdan en fazla $10000 kazanabiliyormuşsun.Ondan sonra banka soyduğum arkadaş Phil için yeni bi görev açıldı.En sonunda onu ölmekten kurtardım ve onun çöplüğündeki silahlar açıldı.Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Yine Malibu yu alıp oyuna görev tabanlı devam etmemi sağlayacak bi yer mi almam lazımVarsa bu yer neresiYoksa oyun görev tabanlı olarak bitti mi

Sith Sidious:Lord Vader can you hear me?
Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe?
Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her!
Darth Vader:What!?...I shouldn't have!...
...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!...

onurcelikkol
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 01/01/2005 :  00:35:04  Bilgileri Göster  onurcelikkol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aldığın bütün yerlerin görevlerini bitirmen lazım.araba galerisindeki yarışları,araba yapma görevlerini bitirmen lazım.sonra telefonlar gelecek

ı love you turkey
Sayfanın En Üstüne Git

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 01/01/2005 :  15:44:49  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
onurcelikkol tarafından yazılan:

aldığın bütün yerlerin görevlerini bitirmen lazım.araba galerisindeki yarışları,araba yapma görevlerini bitirmen lazım.sonra telefonlar gelecek

Hah ben de onu söylemeyi unuttum.Oradaki 6 yarışın altısını da kazandım ama hiçbişey olmadı.Sadece orada 6 tane isim var.Acaba onlar neAyrıca taksi yerini de aldım görevleri bitirdim ve leopar desenli bi taksi çıktı ve onda da yıldız çıktı.Ama bence böyle çok zevkli değil.Çünkü eskiden görevler arasında alaka olurdu ve azıcık ta sinematik vardı.Ama böyle al sonra görevini yap oyunu bozuyo.Ayrıca o kadar para biriktirdim ama alabileceğim ev dışında hiçbi şey yok!O kadar mafya babası olup bütün dükkan sahiplerini titretiyosun ama eline hiçbişey geçmiyo.
Sayfanın En Üstüne Git

superman
Üye

İleti 59

İletim - 01/01/2005 :  22:55:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sand andreas için sabret.Pc ye gelio.O zaman mafyalık yapcaz.Vice city baydı gercekten.zevksizlesti.Normal olarak ilk cıktığı tadı vermio.Sand andreas ps2 deki gibi olursa tam benim bekledigim oyun oluyo.Ama ne mutlu bana ki ps2 im var.Siz bekleyin ben sizin icinde oynarım.Saka hee.Yalnıs anlamayın.

korkaklar havada aslanlar karada ucar
Sayfanın En Üstüne Git

bariblood
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 05/01/2005 :  19:50:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pc de 6 ay sonra çıkıyo sen bekle bekle heh heh heh

OYUN MANYAĞI(I LOVE YOU PS2 GAME)
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 07/01/2005 :  19:39:34  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir yer daha var Mert böyle haritada dolar şeklinde çıkıyor onlarıda yaptın mı?Kill all Haitans görevleri de var ohooooo...

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000