-Bütün gayrimenkulleri al -Bütün görevleri bitir (gayrimenkuller dahil) -Gizli paketleri topla -Kill frenzyleri bitir -olabildiğince gez,toz,öldür (istatistikleri yüksek tut)bunun için deniz uçağıyla da uçarak süreyi arttırabilir ve seviyeni yükseltebilirsin.En sonda tam olarak birşey olmuyor.Vercetti malikanesinde adamın adını unuttum Lance falan ölüyor hani işte onu yaptıktan sonra belirli bir sahne veya oyunun bitiş ibaresi yok.Ondan sonra takılıyorsun boş boş.
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Oyunu bitirmek için shipyard'ı al.Oradaki görevleri bitir.(İlk iki görevi ama ben her yeri alıp görevlerini yapmıştım)PrintWorks'de bir görev çıkıyor onu yap.Ondan sonra V(Tommy'nin mansiyonu)na git.Yanına iyi(hızlı vuran,yakından vuran ve cephanesi fazla olan(Phil Cassidy'deki silah)ı al(Bu silah nuttertools şifresinde bazoka yerine geçiyor.Aynı silah Cubalıların görevindeki yerde.Hani Vodoo alıyoruz ya,işte o bölümde bir yere gidip bombalar koyuyoruzçOranın üst katında var).Orada eski patronumuz Sonny geliyor.Ve de Lance bizi satıyor.Bize saldırıyorlar.Paramızı çalıyorlar.Bizde ikisini öldürüyoruz.