AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 wow u oynuyan var mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

stormtrooper
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 12/09/2005 :  19:02:21  Bilgileri Göster  stormtrooper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben the mealstorm da oynuyorum 58 night elf rogue,aylık 15 diil 23 milyon blizzard serverlara yoğun talep olduğu için artık oyun yapmıyor mağzaların stoklarında kalmamışsa alma şansınız yok sitenin moderatorına üstte adamlar baya yasak bedava WoW serverım var diyo isteyen herkes abone olabilir diyo herhangi bir sitede bu kulloanıcıların üyeliği kilitlenir gönderdiği postlar silinir ama görüyorumki burda hiç bir yaptırım yok bedeva serverla yasadışı ve kalitesizdir oraya verceğiniz vakit yerine para verip daha verimli sonuç alabilirsiniz ama siz bizi enayi yerine koyarak bedeva serverda oynuyorsunuz

You cannot change your fate. No man can...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/09/2005 :  19:51:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkçe'de virgül, nokta gibi noktalama işaretleri vardır. Bunlar yazının daha kolay okunmasını sağlar. Sanırım bilmiyorsun da öğreteyim dedim.

Bedava serverların yasa dışı olduğu konusunda bir şey duymadım ben. Bu konuda bilgi sahibi olmadan, üyelerin üyeliklerini neden kilitleyelim ki?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

stormtrooper
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 15/09/2005 :  18:14:10  Bilgileri Göster  stormtrooper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
noktalama işaretlerini gayet iyi biliyorum, fakat sinirimden dolayı hızlı yazdığım için koymamışım. eğer bir oyun para ile satılıp para ödenerek oynanıyorsa demektir ki bedava server lar tamamen yasadışıdır(eğer değildir diyorsanız korsan olan hiçbir şey de yasa dışı değildir). kaçak serverın adresini blizzard'a yollarsanız siteyi en az bir ay içinde kapatıyorlar(denedim bunu). eğer ki editör bile böyle sitelerin yasadışı olduğunu bilmiyorsa bu foruma bir daha girmemin gereği yok. isterseniz mesajlarım silip üyeliğimi kilitliyin bir tek knight online, mu online, ultima online gibi oyuncuya yeterince destek vermeyen hatta bazen oyuncuya GM karekterinden küfür eden insanların yaptığı oyunlarda istediğiniz gibi server açabilirsiniz. eğer oyundaki en ufak sorununuzu bir mail ve hatta sadece bir telefonla 1-2 dakikada çözdürebiliyorsanız(orjinal serverlardan!!! bahsediyorum) bu oyun için çalışan 100den çok çok daha fazzla insan var demektir ve beleş serverlar bu adamları ve orjinal server'da oynayanları enayi ve hatta aptal yerine koymaktadır. bir daha bu foruma yazı yazmayacağım sadece bunları bilmenizi istedim.(gördüğün gibi yeterince noktalama işareti var!)

You cannot change your fate. No man can...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/09/2005 :  19:47:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sinir insana Türkçe kullanmayı unutturur mu? Ben bunu bahane olarak görmüyorum.

Forumumuza, hatta sitemize girip girmemen beni alakadar etmez. Kimse, editör dahi olsa, her şeyi bilmek zorunda değildir. Sırf bu nedenle foruma bir daha bakmayacaksan, bu bizim kaybımız olmaz. Forumumuz bilgi paylaşımı ve yardımlaşma amacıyla kuruldu. Bilgisini kendine saklamayı tercih edenler için değil.

Eğer paralı serverlarda her zaman yardım alabiliyorsan, insanların, bedava serverlarda yardım almadan, sürekli küfür yiyerek ve karakterlerinin her an, anlamsız bir şekilde silinmelerini göze alarak oynamaları nedeniyle kendini enayi, hatta aptal olarak görmemelisin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 27/10/2005 :  13:31:31  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba wow daki questleri türkçe olarak veren bi site varmı arkadaşlar ingilizcem yokta :D ingilizce site bulunuyo ama trükçe yok üzücü bir durum bence

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000