AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 wow u oynuyan var mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 10/07/2005 :  13:33:21  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bedava server bulmak istiyosanız bi program var ama onla uğraşamam derseniz google dan "set realmlist" yazıp aratın yüz hatta binlerce server çıkacaktır. benim abim bi ark ından aldı oyunu 2 gün oynadım ama sonra hep fatal vermeye başladı sildim bi daha yükledim yine olmadı(tüm patch ler yüklüydü) sildim yüklemedim :D ama oyunu o kadar para verip oynamaya değer. bence 6 yıllık bilg. hayatımda oynadığım en iyi oyundu.

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

pesimist
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 31/07/2005 :  01:45:39  Bilgileri Göster  pesimist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ben şimdi account aldım medalist en ama oyunu açamiorum lütfen bana yardım edin

sagopa kajmer
Sayfanın En Üstüne Git

pesimist
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 31/07/2005 :  10:34:14  Bilgileri Göster  pesimist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

beyler benim msn adresi korin_dr_fuchs@hotmail.com

wow hakkında küçücük bişi bilen herkesi beklerim

sagopa kajmer
Sayfanın En Üstüne Git

Ilyin
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 07/08/2005 :  23:39:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MEDALIST KARDES
BEN SENIN SERVRA GIRMEK ICIN NE YAPMALIYIM BENDE 1.1 VAR HANGI PATCH GEREKLI??? SENIN SITEDE 50 TANE PATC VAR HANGISINI INDIRMELIYIM HEPSI DEME !!!!
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 09/08/2005 :  15:38:45  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Medalist abicim şu senin server da artık 1.6.1 e geçse plz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000