AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia:Warrior Within(GİZEMLER)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/12/2004 :  22:54:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
**** BİTİRENLER OKUSUN( SPOİLER DİYORLAR:) ******
Defteri kapatmadan önce son yorumları yapalım.Oyun bittiğinde yazıları bekledikten sonra son bitiş demoyuda kayıt yapıyor(kesince oluyormu bilmiyorum)tekrar seyredebiliyorsunuz.Karakterinizin ara yüz ekranında "extra features" bölümünü açın kırdığınız veya kırabildiğiniz sandık oranında çok güzel resimler çıkıyor ayrıca ikinci sonuda bitiriseniz "İllustrations" bölümüde açılıyor yani hakikaten ne zorluklarla yapıldığını anlıyorsunuz hayal gücünün resimlere yansıması gerçektende güzel.Movie bölümünde arada oyun sırasında geçen demoların hepsi biri hariç:) tam ortada eğer ikinci sonu yaparsanız var.Yok yapmam diyenler için(gerçi niye iki son yapmışlar onuda anlamış değilim?)bir şey farketmiyor,prens sonuçta alın yazısını yendiğini zannetsede bu sefer ülkesinin yağmalandığını her iki sonda da görüyoruz yanlız ikinci son daha uzun ve şehirden manzaralar var ve birde tutsak edilmiş bir kadın çok az görünüyor sanki Farah(Sand of Time)gibi geldi ama bakalım ömrümüz varsa üçüncü seride biraz daha aydınlığa kavuşur.Üçüncü seride görüşmek üzere;)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 02/01/2005 :  16:31:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben şu krmızılı kadınla yaptığım (3. dövüş)Kailena ile yaptığım dövüşten sonra napcam.leavin ısland die bi bölüm.yardım pls

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

trakyali07
Üye

İleti 4

İletim - 14/01/2005 :  14:02:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saat odasında bir can aldım...girişin solunda tuzaklardan geçince....devi öldürdükten sonra çarkların ordan yukarıya çıktım...kolu çetim...köpeklerle dövüştükten sonra kolu çevirince demo giriyor..açılan kapıdan girdim..bayraklardan aşağı ve zaman değiştirme yerine geldim..sorun şu...zamanı değiştirip geriye dönüyorum. engelleri aşıyorum..tekrar aynı yere geliyorum...eski yerlerde dolaşıyorum...nerde hata yapıyorum...yardım lütfen
Sayfanın En Üstüne Git

trakyali07
Üye

İleti 4

İletim - 17/01/2005 :  00:19:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saat odasıyla ilgili iletimi dikkate almayın...çünkü oyuna yeniden başladım..bu kez oraları çoktan geçtim...
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 18/02/2005 :  11:34:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende sözde oyunu bitirdim ama bunların çoğunu görmedim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu