**** BİTİRENLER OKUSUN( SPOİLER DİYORLAR:) ****** Defteri kapatmadan önce son yorumları yapalım.Oyun bittiğinde yazıları bekledikten sonra son bitiş demoyuda kayıt yapıyor(kesince oluyormu bilmiyorum)tekrar seyredebiliyorsunuz.Karakterinizin ara yüz ekranında "extra features" bölümünü açın kırdığınız veya kırabildiğiniz sandık oranında çok güzel resimler çıkıyor ayrıca ikinci sonuda bitiriseniz "İllustrations" bölümüde açılıyor yani hakikaten ne zorluklarla yapıldığını anlıyorsunuz hayal gücünün resimlere yansıması gerçektende güzel.Movie bölümünde arada oyun sırasında geçen demoların hepsi biri hariç:) tam ortada eğer ikinci sonu yaparsanız var.Yok yapmam diyenler için(gerçi niye iki son yapmışlar onuda anlamış değilim?)bir şey farketmiyor,prens sonuçta alın yazısını yendiğini zannetsede bu sefer ülkesinin yağmalandığını her iki sonda da görüyoruz yanlız ikinci son daha uzun ve şehirden manzaralar var ve birde tutsak edilmiş bir kadın çok az görünüyor sanki Farah(Sand of Time)gibi geldi ama bakalım ömrümüz varsa üçüncü seride biraz daha aydınlığa kavuşur.Üçüncü seride görüşmek üzere;)
Saat odasında bir can aldım...girişin solunda tuzaklardan geçince....devi öldürdükten sonra çarkların ordan yukarıya çıktım...kolu çetim...köpeklerle dövüştükten sonra kolu çevirince demo giriyor..açılan kapıdan girdim..bayraklardan aşağı ve zaman değiştirme yerine geldim..sorun şu...zamanı değiştirip geriye dönüyorum. engelleri aşıyorum..tekrar aynı yere geliyorum...eski yerlerde dolaşıyorum...nerde hata yapıyorum...yardım lütfen