arkadaşlar ben internetten 3 boyutlu genesis 3d 1.6 yı oyunyapma programını indirdim ama c++ bilgisi gerekiyormuş lütfen bana yardım edin çok ihtiyacım var ve ayrıca oyun yapma grubu kurmak istiyorum c++ bilgisi olanlar lütfen yazsın ve isteyen c++ bilgisi olaan herkes gruba katılabilir :)
az çok biliom. Başlangıç seviyesi kadar. O programın linkini koyarsan bir göz atabilirim. Programın istediği kadar biliyorsam sana yardım edebilirim
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Genesis bir hazir oyun yapici program degildir. Eger bir tavsiye istersen, Genesis'ten uzak dur Visual C++ de en az orta seviyeye gelene kadar. (Genesis Visual C++ icin optimize edilmistir)
yaw visual c++ microsoftun yaptıı c++ ne farkı war. kodları aynı. Googla baktım yani. Bi farkı yok. Bide bildiğim visual c++ editör war
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın