AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sizce Hangisi Önemli
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/12/2004 :  18:32:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanların oyunların en önemli sorunu haline gelen Grafikmi Atmosfermi konusunda düşünceleriniz nedir ??

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/12/2004 :  19:59:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Atmosfer! derim ben, çünkü mesela Doom 3'ü "minimum" da oynamama rağmen 30 dakika sonrasında kalp çarpıntısı yapıyor .
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 16/12/2004 :  20:29:59  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle atmosfer. mesela hala fallout'u oynarım.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 18/12/2004 :  14:41:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt ewt bencede atmosfer. Şu gün oturup undyingi oynadıımda yusuf yusuf diosam, bunun eski grafikleriynen bi alakası olamazz.. yada grafikleri süper olup 5 dakka sonna kusturan oyunlarıda örnek werebiliriz bu konuda(bitane wardı öle yakın zamanlarda çıkmıştı ama adını hatırayamıom:)) Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 18/12/2004 :  16:59:38  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında atmosfer önemli ama grafikte ondan aşşagı kalmaz.bence battlefield vietnam oyununu grafikleri güzel yapıyor atmosferi pek fazla öne çıkmıyot ama need for speed u dada atmosfer önde çünkü harika tam anlamıyla oluşturulmuş 1 sokak yarışı atmosferi varr.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/12/2004 :  20:34:59  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
her oyunda hileye can simidi gibi sarılan kesim için grafikler daha önde gelecektir tahminen. Gerçek oyunculardan hiçbirisinin "grafik herşeyden önce gelir" tarzı bir cümle kuracağınıda sanmam. Şahsen iyi bir konu, iyi oynanış, teneke tıngırtısını geçen bir ses, gözleri bozmayacak bir grafik benim için bir oyunu oynanır kılar. Bunlarınn üzerindeki herşey oyun için bir artıdır, oynama ömrünü arttırır.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000