eğer oyunda atmosfer olmasa oyunu oynayamazsınız zaten. yani zevk almazsınız ama aynı zamanda görsellik de çok önemli çünkü atmosfere güç katan bir nevi de görselliktir. atmosferi daha iyi hissetmemizi sağlar. örneğin Age of Mythology. bence bu oyun atmosfer ve görsellik bakımından başarılı bir yapım. ve doom3 tabiki....
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Vallah anlatamadın RİJİ kardeşPek argo kullanmanı tavsiye etmem kitleyiverirler valla/Bence ikisi de önemli ama illa seçim yapın derseniz...Atmosfer derim
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow