AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Virüs update
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 01/12/2004 :  20:08:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Norton Antivirüs live update yapmayı düşünüyorum ama bu İngilizce olduğu için anlayamadım. İnternete ADSL ile bağlanıyorum, burada internetten yüklemeyi seçersem farklı numaraları arar mı (daha ADSL de yeniyim kusura bakmayın)

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/12/2004 :  20:38:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Internet seçeneği dışındaki şıkları bilmediğim için yardım edemeyeceğim ama bir öneride bulunabilirim: En kısa zamanda Norton'u silip herhangi bir antivirüs programı yükle. Kaspersky veya AntiVir Personal Edition olabilir mesela. Yoksa Norton yüzünden başın ağrıyabilir :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 01/12/2004 :  21:05:14  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

En kısa zamanda Norton'u silip herhangi bir antivirüs programı yükle. Kaspersky veya AntiVir Personal Edition olabilir mesela. Yoksa Norton yüzünden başın ağrıyabilir :)

Aynı uyarıyı bana da yaptılar Nortonun sistemi önemli derecede yavaşlattığını internet hızını azalttığını söylüyorlar.Kaspersky'i tavsiye ediyorlar.
Ama bende Norton 2004 var.Önceden Panda Antivirus 7.0 vardı.Hız açısından ben pek bir fark göremedim.
LiveUpdate olayına gelince farklı numara arama olayı yok.Sadece Norton kendi sitesine bağlanıp güncel virüs tanıtımlarını (korunma yollarını) bilgisayara tanıtıyor ve programın (firewall,antivirus vs) özelliklerini geliştiriyor.
Bende bütün updateler yapılı.Windows service pack 2'deki güvenlik merkezinde bütün konumlar açık durumda.
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 13/12/2004 :  01:25:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayara format atıldığı için Norton yok artık. Bana kaliteli, güncelleştirmesi basit ve takvim olarak ayarlanabilir, beğendiğiniz bir anti virüs programı önerir misiniz?
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 19/12/2004 :  02:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
AntiVir yada Nod32 sistemi kasmadığından ve virüs yakalama yönünden başarılı olduğundan tavsiye ederim. Bunlarla ilgili testler vardı bulursam yazarım.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/12/2004 :  10:28:11  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben avast kullanıyorum sık sık güncelliyorlar vede home edition bedava, nortonla silemediğim virüsleri bile bulup sildi, tavsiye ederim, ayrıca sistemi yada nette gezinme hızımı azaltmıyor

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000