Bu service pak 2 nedir? bilgisayarımı her açışımda bilgisayar sistemi göncellemek için izin istiyor. ben de güncelle diyorum.daha sonra service pack 2 kur sihirbazını çalıştırıyor. ancak yüklenemediğini, "Windowsu yüklemek için bu ürün anahtarı geçerli olmayabilir."diyor.bu iletiyi neden aldığımı öğrenmek için bir site adresine bağlanmamı söylüyor. bağlanıyorum ama aradığımı da bulamıyorum. windowsum daha önce virüs olduğu için yeniden yüklendi. acaba sorun bu mu? service pack 2 yi yüklemediği için diğer güncelleştirmeleri de yapmıyor.ne yapmam gerekli şimdi. neden böyle olduğunu bilen var mı?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
alıntı: "Windowsu yüklemek için bu ürün anahtarı geçerli olmayabilir."diyor
Kopya yazılım kullanmandan ileri gelen bir sorun olabilir.Ben geçenlerde notebook aldım beraberinde Türkçe WindowsXp home edition verdi.Hiçbir sorun çıkarmadan Service Pack 2'yi yükledi. Service pack 2 Windows XP'nin güncellemesi.İşletim sistemindeki bazı bugları,hataları vs düzeltip yeni özellikler ekliyor.Service pack 2'de internet ve güvenlik güncelleştirmeleri ağırlıkta ayrıca pop-up blocker da yüklüyor.
bende ingilizce xp var ben de hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.ama arkadaşlarımdan duymuştum bir şifre istediğini.sanırım bu sadece turkce xp ler için istiyor.
bır de ınternette cok takılmıyorsan servıce pack 2 yı kurmana pek de gerek benden sana tavsiye