AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 sihirli annem :))/inci türkay hakkında düşünceler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 05/12/2004 :  15:41:49  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
neresini seviyorki? spawn
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 05/12/2004 :  16:53:42  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya şey diyo böyle fantastik şeyler var ya işte hoşuna gidiyo böyle peri falangül ya gül ben de dülüyom bak hassoo

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 05/12/2004 :  17:31:23  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fantastık?? peri falan bunlar 5 yaşında çocuklar için yaff dedim yaizlicekseniz inci türkay(bilmeyenlere betüş diim )in olmadıgı bölümleri geçecen.yaf arkadaşlar bu diziyi hep annelermi izliyor yaff?
Sayfanın En Üstüne Git

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 06/12/2004 :  16:42:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bilmiyom mertos_15 izliyorlar saçma filmi. İlla film izleyecem diyosan AMERİKAN PASTASI 1-2-3 İZLİYECEK SİN.
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 08/12/2004 :  18:19:47  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok tutuyolar bide kanalların akıllılıgı pazar zaten tv de bişiy yok veriyolar milletde izlemek zorunda kalıyo.(yoksa bendemi izlesem.)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000