AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 KURTLAR VADİSİ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 12/02/2005 :  23:11:40  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce Memati ölecek mi?Bence ölmez.Dayakla çlecek adam değil Memati.Polat kurtarır hastaneye götürür Memati'yi

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 13/02/2005 :  00:49:58  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama Memati dayakla ölecek adam değil deiğim gibi.Çakırla yapımcıların filan sorunu vardı zaten
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/02/2005 :  01:10:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hah tamam, herşey bitti, bir de bunun muhabbeti başladı burada. Artık bölüm bölüm tartışırsınız bu önemli(!) mevzuyu...
Sayfanın En Üstüne Git

HellScream
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 16/03/2005 :  12:48:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çakır gitti bu dizi izlenmez oldu oh iyikide izlemiyom yaşasın ben ehehehe :)

Time is Bad
Keep Your Back!..
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 25/03/2005 :  23:36:12  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuyu açtığın için seni kutluyor, Ödül olarak yarım kalmış damla çikolatalı profitrol hediye ediyorum

Edit: bu mesajı yazdıktan sonra konunun açılış tarihinin 16/02 2005 olduğunu farkettim ve sanırım bu mesajı yazmakta geç kalmışım!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 01/04/2005 :  22:47:52  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte POLAT ölmedi.Zaten ölmezdi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000