AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 Need for Speed NFS Underground 2 Görev Yerleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

KickeR
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 06/02/2005 :  17:40:26  Bilgileri Göster  KickeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  KickeR için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben underground 2 de butun yarısları yaptım %47 oldu ama en son harita acılmadı neden acaba bana yazarmısınız ne olurrrrrrrrrr allah!aşkına bana yardım edin?
Sayfanın En Üstüne Git

fast_and_furious17
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 01/04/2005 :  21:17:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
siteye yeni üye oldum herkese merhaba
underground 2 için full save dosyası olan bi site bilen var mı acaba
çok acil araba modifiye etmem lazım format attım bütün oyun gitti en baştan başlamakda sıkıcı geldi napıyım bi cevap elinde olanlar gönderebilirse e mailim
can_oksuz@hotmail.com

fast_and_furious17 tam gaz gidiyor...
Sayfanın En Üstüne Git

aktas533
Üye

İleti 3

İletim - 02/04/2005 :  20:49:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
stage 4 e geçmeniz için arabanıza çıkan tüm parçaların en iyisini takın vinly falanda ekleyin arabanızın popülerliği yükselince yeni bölüm açılacaktır
Sayfanın En Üstüne Git

DRYBGR
Üye

İleti 2

İletim - 12/06/2005 :  23:02:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BIRI BANA 4. BOLUMDEN 5. BOLUME NASIL GECILIYOR YARDIM EDIN JIP YARSI BITTI LUT FEEEEEEEENNNN
Sayfanın En Üstüne Git

mirage666
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 20/11/2005 :  16:17:01  Bilgileri Göster  mirage666'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkese Merhaba...
Ben de underground2 de 2. bölümü bir türlü geçemiyorum... Tüm yarışlar bitti... Yazdığınız tüm tavsiyeleri de yerine getirdim, fakat bir türlü geçemiyorum... Game completion status %36da ve yıldızım da 2,5 yani 3 değil daha... Dvd unluck ta 2 tane var ama biri çarpı işaretiyle gösteriliyor... Yani kaçırmışım diye tahmin ediyorum... Bu konuda bir öneriniz var mı? Sonuçta ben bir kızım ve sizin kadar deneyimli değilim...Önerilerinizi bekliyorum...

MiR@Ge
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000