Arkadaşlar underground 1 oynuyorum map 14 ü geçtim fakat oyun 15. mapa girmiyor girerken bi yazı çıkıyor (your car diye başlıyo anlamadım) ve giremiyor bileniniz varmı?
Bence arabanı modifiye etmelisin.Bir sonraki aşamaya geçebilmen için arabanın yeterince gelişmiş olması lazım.Açılmış olup da henüz arabana yüklemediğin özelikleri yükle.Eğer yapamıyorsan puanın yetersizdir.
Ya :( neden kimse bana yardım etmiyor... Tam 3 haftadır NFS 2de her yeri dolaşıyorum belki bir şey bulurum da stage3'e geçebilirim diye, ama hiçbir şey bulamıyorum... Ben neden geçemiyorum bir türlü stage3'e??? Halbuki tüm yarışları bitirdim(gizli yarışaları da). Evet, bu sitede yeniyim; ama ne olur biri sesimi duysunnnnnnnnnnnnnn :(
Bu arada ben size bilgileri vereyim ki biri olur da cevap yazarsa zorlanmasın... Dvd Covers 1/2, URL Event Wins 4/5, Sponsor Event Wins 3/3Game Complation Status %36, Region Complation Status %123.33 Yıldızım da 2,5 görünüyor... Acaba sorun Dvd Covers, URL Event Wins ve yıldızda mı?
mirage666 arkadaş arabanın style puanı yüksek olmalı nasılmı yükseltcen ;body,special shop da parça satın al styl puanını yüksek tutmya çalış mesaj gelcek göreve git görevi geçince URL yarışı açılır ondan sonrası kolay...