Hemen yazıyorum -Dünya'yı Kurtaran Adam(Çok ciddiyim eğer seyretmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz ve hemen bir yerden temin edip seyredin,insanüstü bir absürdlüğe sahip ve seyredilirken kesinlikle birşey yenilmemeli,içilmemeli:)
-Delta Force Black Hawk Down(Savaş filimlerine meraklı olanlar mutlaka seyretmeli)
-Çaylak
-Star Wars,Matrix ve Harry Potter serileri(Tabi ben Harry Potter filimlerine genelde Emma Watson için gidiyorum)
Eğer korkunç birşey arıyosanız size 'Çocuk Oyunu'nu tavsiye edebilirim.Çok küçükken seyretmiştim ve uzunca bir süre oyuncak bebeklere olan bakışım değişmişti.Şimdi görüntü koyayım diyicem ama bu saatte o psikopat bebeğin iğrenç suratına bakamam eğer sağlam bir psikolojiniz varsa tavsiye olunur ama küçük kardeşinizden uzak tutunuz,çok ciddiyim...
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK