|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 12/07/2010 : 21:22:49
|
Robert E. Howard'ın romanından esinlenerek sinemaya uyarlanan Conan The Barbarian (Barbar Conan), 2011'de vizyona girmek üzere yeniden çekiliyormuş. Bu sefer Conan'ı oynayacak kişi Arnold Schwarzenegger değil tabii. Conan'ı canlandıracak isim Jason Momoa. Filmden ilk Conan görüntüsü de şu: http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img/conan-momoa-firstlook-fullphoto.jpg
Günümüz film teknolojisiyle bayağı sağlam bir film olacağı kesin gibi. |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/07/2010 : 02:58:44
|
Elemanı tanımam ama Arnold'dan daha iyidir :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 13/07/2010 : 10:29:44
|
Altı üstü barbar rolü, ne fark eder ki iyi olması. Rolü bana verseler ben de hakkıyla oynarım :P
Bence hiç gerek yoktu yeniden çekilmesine, şahsen Barbar Conan'ı izlemeye sinemaya asla gitmem. Dünyaca ün yapmasına rağmen 80'lerdeki çekimini de beğenmemiştim. Hulk'ın başına gelenleri hepimiz hatırlıyoruz. Bana göre fiyaskoyla sonuçlanacak.
Aynı görüşüm müzik için de geçerli. Elvis yeniden dünyaya gelse yüzüne bakmam. Geçmişte olan geçmişte kalsın, öyle güzel. Holly yeni projeler üretemediğinden olsa gerek iyice sapıttı. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/07/2010 : 11:32:28
|
Bir 50 yıl sonra hala yaşıyor olursak, Yüzüklerin Efendisi'nin bile yine, o zamanki teknolojiyle çekildiğine şahit olabiliriz. Of o da ne şahane olur ama, 4 boyutlu falan olur. Shire'ın, Mordor'un içinde gibi izleriz artık. |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 13/07/2010 : 17:22:02
|
Hehe, Allah uzun ömür versin ne diyeyim :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/07/2010 : 18:51:49
|
Amin cümlemize. :) |
 |
|
Konu  |