9 sayfalık bir konu olmuş. Bir bakayım neler var neler yok derken, küçük çapta bir OyunSitesi Sinema İstatistiği çıkardım :). Filmin orijinal ismi, Türkçe yayınlanan ismi, yılı veya seri ise yılları, ve kaç kişi tarafından söylendiği şeklinde. Buyrun bakalım :)
Ellerine sağlık hocam, epey uğraşmışsın yazmak için.Çok güzel bir arşiv liste olmuş :) % 90'ını izlemişim ama geriye kalan %10 uk dilimde adını bile bilmediğim filimler var.Sayende onlara da bi göz atarız herhalde. *Sonsuz İhtiras (To Die For) 1995 *Savaş Köprüleri (A Bridge too Far) 1977 -sanırım 1997 de yeniden çekilmiş-
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Cennet Gibi Maskeli Beşler Organize İşler Hacıvat Karagöz Döngel Kerhanesi(Küfürlü) Keloğlan Karaprense Karşı DOOM Scary Movie 1-2-3 Halka Yerinde Olsam Ateşli Piliç Ölmeden Gömülenler İkiz Cinayetler Truva VE BENZERİ