Dün akşam Esaretin Bedeli'ni (Shawshank Redemption) izledik. Hala izlemeyen varsa en kısa zamanda izlesin derim (Ama aksiyon delileri sıkılabilir :)). Film yüzünden dün akşam (sabah) 5:30'da yatmak zorunda kaldık; ama değdi :) İzlediğim en iyi filmlerin arasında ilk beşe girmiştir (Diğerlerini sormayın; ben de bilmiyorum :)).
Dün akşam Esaretin Bedeli'ni (Shawshank Redemption) izledik. Hala izlemeyen varsa en kısa zamanda izlesin derim (Ama aksiyon delileri sıkılabilir :)). Film yüzünden dün akşam (sabah) 5:30'da yatmak zorunda kaldık; ama değdi :) İzlediğim en iyi filmlerin arasında ilk beşe girmiştir (Diğerlerini sormayın; ben de bilmiyorum :)).
Yok canım ilk izlediğimde çok beğenmiştim.Hatta baya etkilendiğimi hatırlıyorum.Ancak ikinci kez izlediğimde ne yalan söyleyeyim sıkıldım.Onu da yılbaşında arkadaşlarla izlemiştik.Ne yaplım ne yapalım, film izleyelim dedik.Filmin ilk 20 dakikasında zaten milletin 3'te 2'si sızmıştı.Daha sonra teker teker odayı terk ettiler :)Sonra bir baktım sadece iki kişi kalmışız.İnadına sonuna kadar izledik.Ama bir daha tövbe :)Bir kere çok uzun bir film.O yüzden izlemeyenler varsa benim de onlara tavsiyem sadece bir kere izlesinler :))
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."