AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 43

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/04/2006 :  15:30:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün akşam Esaretin Bedeli'ni (Shawshank Redemption) izledik. Hala izlemeyen varsa en kısa zamanda izlesin derim (Ama aksiyon delileri sıkılabilir :)). Film yüzünden dün akşam (sabah) 5:30'da yatmak zorunda kaldık; ama değdi :) İzlediğim en iyi filmlerin arasında ilk beşe girmiştir (Diğerlerini sormayın; ben de bilmiyorum :)).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 24/04/2006 :  15:38:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet abi ne filmdi o yaa Spoiler (Film hakkında önemli bilgi vs.) yamayalım :) be,hele son bölümde sineğin postere konması çok güzeldi.:)
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/04/2006 :  15:46:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
KURTLAR VADİSİ IRAK bayıldım :D
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 24/04/2006 :  16:50:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Dün akşam Esaretin Bedeli'ni (Shawshank Redemption) izledik. Hala izlemeyen varsa en kısa zamanda izlesin derim (Ama aksiyon delileri sıkılabilir :)). Film yüzünden dün akşam (sabah) 5:30'da yatmak zorunda kaldık; ama değdi :) İzlediğim en iyi filmlerin arasında ilk beşe girmiştir (Diğerlerini sormayın; ben de bilmiyorum :)).

Yok canım ilk izlediğimde çok beğenmiştim.Hatta baya etkilendiğimi hatırlıyorum.Ancak ikinci kez izlediğimde ne yalan söyleyeyim sıkıldım.Onu da yılbaşında arkadaşlarla izlemiştik.Ne yaplım ne yapalım, film izleyelim dedik.Filmin ilk 20 dakikasında zaten milletin 3'te 2'si sızmıştı.Daha sonra teker teker odayı terk ettiler :)Sonra bir baktım sadece iki kişi kalmışız.İnadına sonuna kadar izledik.Ama bir daha tövbe :)Bir kere çok uzun bir film.O yüzden izlemeyenler varsa benim de onlara tavsiyem sadece bir kere izlesinler :))

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/04/2006 :  22:53:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fatih, gidip filmin sonunu anlatmışsın, oldu mu şimdi? İzlemeyenleri de düşünelim :)

İkinci izlemede çoğu film aynı etkiyi yaratır. Sadece Matrix 1'de böyle olmadı bizde. 3-4 defa seyretmişizdir :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 43 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000