Counter Strike ile Call of Duty aynı tarz oyunlar değil. Bu yüzden onları karşılaştırmak mantıksız olur. Ama eğer soruna cevap vermek gerekirse, Call of Duty'nin daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
counter çok eski bir oyun grafikleri hiç iyi değil callof un çok iyi ama zaten counter ın oynanmasının nedeni multi oluşu callof ta multi oynanabiliyor biliyorum ama counterla aynı zefki vermiyor.Yani krondorun dediği gibi ikisi çok farklı
Arkadaşların da dediği gibi farklılar ikisi de multi oynanabiliyor fakat cod nin sigle player modu da yabana atılmayacak kadar iyi yani cod ağır basıyor ama ek paket united offesive için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil
Arkadaşım,ben arkadaşlarında dediği gibi ikisi çok farklı tür oyuunlar diyorum. Ama call of duty daha iyi derim. Cod gerekse single gerekse multiplayer(Cs kadar iyi olmasada)bakımından çok iyi(Özellikle single derim.Çünkü kendini o kadar kaptırıyorsun ki sanki oyundaki canlandırdığın adamı değilde orda kendini oynuyosun.)Sonuç olarak cod daha iyi derim. Saygılarımla...
Call of duty desem özellikle single player'i çok güzel ama Cs nin de multi'si çok iyi ben berabere derim
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow