AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Counter-Strike mı Call of Duty mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

karahan
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 02/12/2004 :  20:38:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
baba eğer ağır oyun istiyorsan cod yok ben pat diye girerim ölür yada öldürürüm diyosan cs.cod savaş bilgisi istiyor bu olaya sadece oyun olarak bakmamak lazım.saklanma, pusu, baskın savunma anlıycağın mevkiye göre hareket yeteneği ve birazda zekaya sahipsen oyunun cod yada bana bunlar ağır diyosan cs tabi gına gelmediyse

eremus eras loseros (hadi wnlamını çöz)
Sayfanın En Üstüne Git

Razz_RaziEL
Üye

İleti 5

İletim - 09/12/2004 :  15:22:28  Bilgileri Göster  Razz_RaziEL için bir ICQ İletisi Gönder  Razz_RaziEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Razz_RaziEL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
warya samimi sölüyorum artık cs midemi bulandırıyor.call of duty ile karşılaştırmak bence call of'a yapılmış bir hakarettir..hala oynuyonuz şu oyunu ya walla baydı be.ben taaa 5 sene önce başlamıştım ona deli gibi oynardım ama bi yere kadar beaw.sonra jübilemi yaptım cs'de. ulan int.cafede 5 yalındaki çocuklar dolduruyo cs oynamak için.ama call of'ta üstüme tanımam:) yenilikçi olun biraz ne cs nedir ya bi oyun bile değildi tek başına o moddu sadece.zaten yeni çıkanı tutmadı.hem cs cok ama cok uyduruk.alıcam almanların m-44ünü call of'ta tamam...

WhaT DOEs NOt KiLL YoU WiLL MakE YoU WisH iT HaD!! _razz
Sayfanın En Üstüne Git

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 11/12/2004 :  09:43:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
UTKU KAAN ADAŞIM EN İYİSİCOUNTER STRIKE-SOURCE
Sayfanın En Üstüne Git

HellScream
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 12/12/2004 :  17:33:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Counter Strıke tozlu raflardaki yerini alsın artık.Call of Duty +1

Time is Bad
Keep Your Back!..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/12/2008 :  20:02:55  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok saçma bir dönüş olmuş umutkaan. Tekrar hoşgeldin. Are you trying to show that you know english btw?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000