AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 The Black Tower Key
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 12/11/2004 :  00:43:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
battle nette enfazla soj satilan ip de cikan diablo.Ayrıca bi ip üzerinde bi kaçtane oyun açılabilir.Bunların hepsinde uber çıkar.(Ama siz soj satmayı denemeyin.Çünkü yapamazsınız bi anda 150-160 tane soj satılıyo.Sojunuz boşa gider.)
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 12/11/2004 :  18:19:59  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben anahtarı bir arkadaştan aldım ve kullanılması konusunda bilmadiğim bazı şeylar olduğunu iletilerimde söyledim benim karaktarim şu anda normal seviyede ve anahtar elimde mevcut ama nasıl kullanılacağı konusunda bir bilgim yok ama eğer denemek istersen sana IP adresinden atabilirim IP ye girebiliyorum

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 13/11/2004 :  13:07:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben denedim ama olmadı.
Kullandığım itemler:
1.Tome of identfy
2.Key
3.Book of skill
4.Potion of life
Elixzir of life atc 3 teki 1. quest te verilen potion of life değilmi.Eğer değilse doğrusunu bi söylermisin.
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 13/11/2004 :  15:32:34  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru olması lazım istersen sana elimdekini verebilirim (daha önce belirtmiştim)

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 15/11/2004 :  12:23:48  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu konuya noktayı koyayım dedim. Bu "The Black Tower Key" i baya baya araştırdım. Sonunda bu işi iyi bilen bir arkadaş sayesinde bunun editle yapılan bir şey olduğu kanaatine vardık. Konu kapanmıştır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000