AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 The Black Tower Key
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 10/11/2004 :  16:44:43  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
crazy ivan kardeş ben nasıl kullanılacağın zaten ilk konuyu açtığımda sordum(eğer dikkat ettiysen)benim de bu konuda bilmediğim şeyler var ama bu haber yalan değil çünkü benim elimde var

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 11/11/2004 :  11:12:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben uber diablo yu gördüm ve arkadaslarla öldürdüm ama içinden çıkanları alamadım.Ama ondan annilus sc çıkıyordu bildiğim kadarıyla oda 1 all skill veriyo.Ama şu anahtarı ilk defa duydum.Battle nette oynayan varsa banada bi göstersin.
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 11/11/2004 :  14:57:05  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bu anahtar var fakat duyduğum kadarıyla orjinal olmayan oyunlar battle.nette çalışmıyormuş ama yine de other multiplayerdan gösterebilirim telefonla IP adresimi veririm veya malzemeleri birleştirirsen bunun oluştuğunu göreceksin eğer orjinal olmayan oyunlar battle.nette çalışıyorsa bana cevap yaz orada da gösteririm

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 11/11/2004 :  23:19:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orjinal degilse oynayamazsın doğru.Ama Şu anahtarı diablo 2 lod 1.10 da mı yapıyoruz ve zorluk seviyesi ne olması lazım.Cow gibi normalde accaksak nightmare ye mi gecmiş olmamız lazım çünkü ben battle nette normalde denedim olmadı.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 12/11/2004 :  00:35:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uber diabloda nedir arkadaşlar ve nasıl çıkartılır bilen varsa bir zahmet anlatsında yapabilecek birşeyimiz varmı görelim...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000