AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 shadowwalker,unforgiven,levenge ve Arx
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 30/09/2004 :  18:19:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arx Fatalis adlı oyunu bitirmeme yardımcı olan Shadowwalker
ve the Unforgiven adlı arkadaşlarımıza teşşekürlerimi iletmek isterim. Bir de bu oyun için yardım vaad edip de gönderdiğim mesajlara cevap vermeyen LEVENGE ADLI ARKADAŞAIMA SİTEMLERİMİ İLETİRİM. Ve arx oynamaya başlayıpta takıldığı yerde oyundan bıkanlar olursa her türlü yardımı edeceğimi garanti ederim.
SAYGILARLA

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 02/10/2004 :  14:14:05  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yardımcı olabildiysek ne mutlu :) ben oyunu bitireli oldukça zaman geçmişti... levenge'ide çok fazla takma oyunu bitirmenin heyecanıyla yazmıştır o yazıyı sonrada bir süre cevap gelmeyince unutmuştur.. mesaj sayısıda belli zaten çok fazla aktif değil.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/10/2004 :  16:42:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burada insanlar bilgileri dahilince yardımcı olmaya çalışırlar ve belkide arkadaşın konu hakkında bilgisi yoktur. Yada shadow'un dediği gibi aktif olmadığı için cevaplamamıştır. İnsanlar atmadıkları mesajlar yüzünden yargılamak yanlış olur. Zaten burada shadow varken başka bir isme ihtiyaç yok (: Shadow bu güne kadar gördüğüm en iyi frp'cilerdendir ve bu sitede alabileceğin en iyi yardımı almışken başkaları hakkında fazlaca düşünmene gerek yok (:
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000