Olması gereken şey saygılı ve anlamlı şekilde konuşmak. Buradaki yöneticilerin ve üyelerin birbirinden istediği tek şey bu. Konuşmuş olmak için konuşmadığımız sürece, anlatmak istediğimizi açık şekilde yazdığımız sürece ve hepsinden önemlisi karşımızdakine saygılı olduğumuz sürece herşey daha güzel ve derli toplu olur diye düşünüyorum. Herhalde bu söylediklerime karşı çıkan olmaz....
Asla karşı cıkan olamaz.Rahatsız ettiysem özür dilerim. Sen den başka kimse rahatsız olmadı bu konu. Bu benim garibime kaçtı.(doğrusu) Açıklama yapyığın için terar teşekkür ederim.
Rahatsız olanlar muhakkak vardır ama çoğu kişi benim gibi düşüncelerini dile getirmez. Bundan dolayı sorunun benden kaynaklandığını falan düşünme. Bu güne kadar burada uyardığım insanlar benim söylediklerime değer vermediklerinden dolayı işin sonunda hep toplumdan dışlandılar. Senin yazdığın mesajdan böyle bir durumun ortaya çıkmayacağını düşünüyor ve diablo konusunda bu kadar hevesli bir üyenin böylece yitip gitmemesini diliyorum.
Sen yinede kur.Ben kurdum olduğum gibi devam ettim. Ne adam kayboldu nede silahları. Bide shadowmaster diye bir program var. Onu yükle onunla adamının eline istediğin silahı veriyorsun.İstediğin levele getiriyorsun. İstediğin şehirden başlatıyosun.