AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 03/10/2004 :  22:58:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
diablonun yamalarını bulmak için google a değil b.net te arıyacan :) yada blizzardın sitesinden
yama her hangi bir sorun getirmiyor bir çok yenilik getirdi oyunu zorlaştırdı ama aynı zmaanda güzelleştirdi
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 04/10/2004 :  09:34:16  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
size başarılar o zaman uygulamalarınızda.

bnet ten temin edebilirsiniz evet ama ulaşmak biraz karmaşıktır. Google de aratmayın envai çeşitşeyle karşılaşabilirsiniz.

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/10/2004 :  17:38:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Baal, uygulamalarımızdan bir tanesi de, imzalarda link kullanılmasının yasak olması. Bu yüzden imzandaki linki siliyorum. Bir daha olmaz umarım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 06/10/2004 :  10:19:52  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ok, signature standartdır benim her forumda aynısını kullanırım, ondan öle yazdım oke sorun yok.

Bu arada BAAL klan adı RazoR Bladesigh benim nick im. oke

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

Hellraiser10
Üye

İleti 6

İletim - 03/12/2004 :  00:52:15  Bilgileri Göster  Hellraiser10 için bir ICQ İletisi Gönder  Hellraiser10'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bana lütfen ulaşın ben 1.07 lodu oynuyorum 1.09 indiiyorum hata veriyor acaba 1.09betamı indirmeliyim yada 1.10 beta güzel eşyalardan mahrum kalmak istemiorum bide ipden beraber ilerlicem arkadaş arıyorum diablo lod'da lütfen bana ulaşın nette o eşyaları görünce makineme yeniden kurdum diabloyu ama yamaya özelmiş patchlerin cracklerinide nerden edinebilirim acaba?lütfen bana ulaşın kafayı yiyicem:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000