AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 26/09/2004 :  20:11:15  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazy_Ivan 'a katılıyorum. Zaten bir oyunun yamasını arıyorsan ilk bakacağın yer o oyunun sitesi olmalıdır zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 01/10/2004 :  09:36:22  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.10s, Diablo 2 LOD için çıkan ilk 1.10 yamasıdır. BETA'dır içinde birsürü yarım yamalak şeyler mevcuttur. En kısa sürede 1.10 ORJ Patch'i kurun. 1.10 ile yeni özellikler ve BETA'da bulunmayan eklentilerde oyuna dahil olacaktır. Skilllerde 1.10s de deneme amaçlı konulan ayarlar değiştirilmiştir.

1.10 için linki
SİLİNDİ'de Downloads bölümünden temin edebilirsiniz.

Saygılarımla...

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 01/10/2004 :  22:41:35  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Reklam linkini siliyorum baal, reklam gibi şeyler kurallara aykırı, dikkatli oluna...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 03/10/2004 :  20:53:08  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Klan sitelerinin linkleri reklam sayılmaz ve ben indirilmesi için link attım, ayrıca bu yaptığına bir anlam veremedim. bütün forumlarda bu tarzda yürür. Klan ve oyunu üretenin sitesi vb. içerik sağlayan siteler REKLAM SAYILMAZ. sizin uygulamanız farklı ise bilemiyorum. Sonuçta benim yazdığım yerden burdaki kullanıcılar çeşitli bilgilere ulaşabilirler ( karakter hakkında bilgiler, rehberler vb. )

Saygılarımla...

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 03/10/2004 :  22:08:02  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizim uygulamamız farklı, bu forumda yürümüyor. Ulaşılacak çeşitli bilgi değil, download için link önemlidir, dosyaya verilen direk link, siteye girsinler ona buna baksınlar değil, isteyen download linkinden siteye ulaşabilir...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000