|
Yazar |
Konu  |
y_salci
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 26/09/2004 : 20:11:15
|
Crazy_Ivan 'a katılıyorum. Zaten bir oyunun yamasını arıyorsan ilk bakacağın yer o oyunun sitesi olmalıdır zaten. |
 |
|
baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 01/10/2004 : 09:36:22
|
1.10s, Diablo 2 LOD için çıkan ilk 1.10 yamasıdır. BETA'dır içinde birsürü yarım yamalak şeyler mevcuttur. En kısa sürede 1.10 ORJ Patch'i kurun. 1.10 ile yeni özellikler ve BETA'da bulunmayan eklentilerde oyuna dahil olacaktır. Skilllerde 1.10s de deneme amaçlı konulan ayarlar değiştirilmiştir.
1.10 için linki SİLİNDİ'de Downloads bölümünden temin edebilirsiniz.
Saygılarımla... |
BAAL Clan Element Leader |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 01/10/2004 : 22:41:35
|
Reklam linkini siliyorum baal, reklam gibi şeyler kurallara aykırı, dikkatli oluna... |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 03/10/2004 : 20:53:08
|
Klan sitelerinin linkleri reklam sayılmaz ve ben indirilmesi için link attım, ayrıca bu yaptığına bir anlam veremedim. bütün forumlarda bu tarzda yürür. Klan ve oyunu üretenin sitesi vb. içerik sağlayan siteler REKLAM SAYILMAZ. sizin uygulamanız farklı ise bilemiyorum. Sonuçta benim yazdığım yerden burdaki kullanıcılar çeşitli bilgilere ulaşabilirler ( karakter hakkında bilgiler, rehberler vb. )
Saygılarımla... |
BAAL Clan Element Leader |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 03/10/2004 : 22:08:02
|
Bizim uygulamamız farklı, bu forumda yürümüyor. Ulaşılacak çeşitli bilgi değil, download için link önemlidir, dosyaya verilen direk link, siteye girsinler ona buna baksınlar değil, isteyen download linkinden siteye ulaşabilir... |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|