Ben 3. adada yine Asukanın görevinde takıldım. Burada bizden kontrol noktalarına çarpıp yok etmemizi istiyorlar. Önce noktaların hepsini haritada belirlemek gerekiyor, 1. ve 3. adadakileri hallettim ama 2. adada 7 tane olması gerekirken sadece 6 tanesi çıkıyor. Acaba yanlış hesap mı yaptım yoksa bu nokta nerede olabilir?
ben de bişey sorcam ben gta 3 ü yükledim tam ilk bölümde arabaya biniyorum kavşaktan dönerken oyundan çıkıyo sizede oldumu bu???
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
xp kullanıyorsan service pack 1 i yükle sorun hallolur. yada gta cd sinde xp güncelleme olması lazım onu yükle. sorun hallolur bende de oluyordu halloldu.
bir şey soracam ben ilk başladığımız haritadaki bütün telefon görevlerini bitirdim bunlardan başka var mı
dostum gta vice city de sen bana poleposition culubu görev yerini soylemıstın ama ben pek bıse anlamadım daha ayrıntılı tarıf edermısın? polıs karakolunun neresıne düstugunu.