AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA 3 Zorlandığım Görevler Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 20/09/2004 :  00:42:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkinci adada bir telefon görevi var, şimdiye kadar en zorlandığım bölüm. Burada arabayı almamız isteniyor fakat arabaya bindiğimizde bombalı adamlar geliyor, bir türlü geçemedim, bir tüyo verir misiniz? Bir de Ray denen adamdan görev aldım, bana yanılmıyorsam evi kontrol et diyor, ev pay spreyin orda ama oraya giriş yok ne yapmalıyım? (Başka bölüm kalmadı, tıkandım)

GTA 3 Zorlandığım Görevler Yardım

erkcare
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 21/09/2004 :  14:16:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ray bolumun dekınde sana bır cam gosterıyor oraya el bombası atacan eger rkoket atarın varsa daha kolay cama bomba attıktan sonra alttakı garajdan bır araba cıkacak onuda patlatacaksın dıkkat et araba ıle beraber ıkı tane sılahlı adam cıkıyor eger hemen arabayı patlatırsan gorev bıtıyor dıgerınde ben de cok zorlandım onu nasıl gectıgımı tam hatırlamıyorum

erkcare
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/09/2004 :  23:39:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim, hem o görevi hemde o bölümlerde aldığım silahlarla telefon görevini geçtim. Şimdi 2. adanın son görevindeyim. Burada kısıtlı sürede bir bot bulup paketleri toplamam gerekiyor. Zamanından çok önce bota biniyorum ama paketler dağıtılmıyor, uçak harakete geçtiğinde paketler geliyor ama uçak oldukça hızlı, şimdi ben ne yapmalıyım, uçaktan önce 6 paketi almam mı gerekiyor? (Öyleyse hapı yuttuk)
Sayfanın En Üstüne Git

erkcare
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 25/09/2004 :  09:52:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır bak asukanın orada hızlı bot var onu al ılk asukadan gorev aldıgın yerde ıskelede ucagı bekle o paketlerı tek tek dusuruyo onları topluyorsun ancak ucagı bıraz arkasından takıp et cunku bellı sure sonra polıste gelıyo paketlerden bırını dahı alsa gorev basarısız oluyo

erkcare
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 28/09/2004 :  01:41:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler, bölümü geçtim. Ama sorunlar bitmedi. Şimdi 3. adada Asukanın görevindeyim. Burada birkaç arabayı peşime takıp hepsini bir mekana toplamam gerekiyor. En son mekana bile geldim ama nedense görev başarısız diyor, artık kafayı yemek üzereyim, burada ne yapmam gerekiyor?
Sayfanın En Üstüne Git

erkcare
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 15/10/2004 :  22:11:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hepsını toplayıp ole gır oraya ve arabanı rampada dur o zaman asukanın adamları onları vuruyor yalnız hepsı ınmeden arabadan ınme bır tanesı dahı gıtse gorev ıptal oluyo

erkcare
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000