AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Command & Conquer
 C&C Generals Zero Hour
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar  Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Erci-e@Hanzo
Üye



Turkey
İleti 476

İletim - 07/08/2005 :  17:47:46  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar generals oyununun resmi sitesindede açıklandığı gibi en iyisi super weapon general çünkü hiçbir birim topraklarına sızamaz onların savunmaları elektrik kesn roket atarlar onların roketlerini attığı yerlerde elektrik kesiliyo ayrıca rütbeleri topladıkça daha güzel özellikler çıkıyo bir de avrora alpha ları var ben bikeresinde hiç ordu yapmadı sırf bütün ülkeyi roket atarlarla çevirdim ve 20 30 tanede hava alani yaptım bir aburda askerim vardı aşşağıda 50 60 tane uçakla adamın ülkesini bir seferde yıktım hemede hard dı yani siz düşünün.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

rem
Üye



Turkey
İleti 23

İletim - 07/08/2005 :  22:17:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
süper weapon generals nükleer bombası en ucuz general savunması çok güçlü
tank , uçak hiç kimse geçemez o defanstan
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/08/2005 :  19:37:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Super Weapon General hayranlarına cevap:

SWG'nin Patriotları elektriği kesiyor, doğru ama:

1- Menzilleri Laser General'den çok daha kısa
2- Air Force General'e karşı etkisizler, işe yaramıyorlar. Osa Laser General çıtır çerez gibi düşürüyor King Raptorları.
3- Elektrik kesme işi oyunun yapay zekasının hafifliği nedeniyle yatıyor. Çünkü patriotlar tek bir hedefe ateş ediyorlar. Şöyle örnek verelim; diyelim ki 10 tane Overlord saldırdı, 15 patriotunuz var ön savunmanızda. Her patriot tek bir tanka ateş ederse tamamdır. Ama etmiyorlar, 15'i de tek bir tankı hedef alıyor. Dolaısıyla 9 tank boşta kalıyor ve bunlar Overlord olduklarından savunmanızda gedik açılması her an mümkün.

Laser'de ise 10 OL'nin 2 ya da 3'ü daha yaklaşamadan imha edilir, kalanlar ise pek bir zarar veremeden ortadan kaldırılırlar.

4- SWG'de savunmanızda askeri birimler için ek yapılar ve üniteler bulundurmanız lazım. Laser'de ise patriotlar tek başına tüm işi yükleniyor.

5- SWG'de Particle'lar ucuz, kabul ama iyi bir ekonomi ile Laser General'i eğer iyi bir oyuncu iseniz 15 particle sahibi rahatlıkla yapabilirsiniz. Super Weapon'da savunmaya yapacağınız harcamaları Particlelara kaydırırsınız Laser'de.

6- Laser'in atış alanı oyunun en geniş mevziye sahip. Nuke Cannonlar'ı Super Weapon'un patriotları ile vuramazsınız; halbuki Laser ile Cannonların kuruldukları yere kadar atış yapabilirsiniz.

Neticede, Laser rulez, Super Weapon sucks.
Sayfanın En Üstüne Git

oooguz
Üye

İleti 4

İletim - 10/08/2005 :  18:24:50  Bilgileri Göster  oooguz için bir ICQ İletisi Gönder  oooguz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  oooguz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Açık bir ŞEkilde Meydan Okuyorum HepinizE



Amaşu bir açık ki Kağat>taş>Makas hikayesi var oyunda örn air force infantry e karşı zayıf infantry toxin generale ne bileyim toxinde air force mesala bu yüzden oyunun başında rakibine göre ırk secmek bence çooook avantajlı ve hatta önce rakibin seçmesini istemek haksızlık bu yüzden random yapmak ve oyun oynamak lazım ama ben USa biraz fazla güçlü yapılmış gibi zannediyorum ve bu yüzden bütün USa ırkları ile iddialıyım
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/08/2005 :  22:18:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ankara'da isen gel boyunun ölçüsünü alayım :)

Rakibe göre ırk seçmek elbette avantajlı ve tanıdığım hiç bir strateji oyuncusu random olmadan multi oynamaz (zevkine oynuyorlarsa hariç tabii)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5  Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000