AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Vice City takılma problemi.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

roadrunner
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 07/09/2004 :  22:54:21  Bilgileri Göster  roadrunner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Allahım nedir? bu çektiğim gta'dan uzmanlar ne zaman vice city oynamaya başlasam oyunun belirli belirsiz yerlerinde bi ( din ) sesi duyuyorum bi tuşa basınca masa üstüne dönüyorum anlayamadım bi kurtuluş yolu bilen varsa minnettar kalıcam ( Denediğim yöntemler Geforce umu update ettim , Başkalarında çalışan cdleri yükledim , save dosyalarımı koruyup oyunu kaç kere install ettim unuttum ama yaptım) bide bi arkadaşa daha olmuş benimde su leopar desenli taksiye binince oyunda takılma yaşıyorum) Vice city Turkçe yuklu ama versyonu kaç bilmiyorum bi üst versyonunu nerden bulurum onuda yazarsanız cunku denemediğim bi o kaldı şimdiden yardım edenlere teşekkürler

Life İs a Simple Game

aslanhamid@
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/08/2005 :  18:48:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin ekran kartı 32mb ise bise sölecem
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 09/08/2005 :  18:51:36  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
belki bu problem ekran kartın çok düşükse ondan kaynaklanıyo olabilir ama leoparlı taksi bölümüne kadar gelmişşin o yüzden sorun ekran kartında olmıyabilirde

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000