AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Itemlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

thaboras
Üye

İleti 3

İletim - 06/09/2004 :  00:36:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bi konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Tek oynadığım oyun Diablo LOD. O da fırsat buldukça. İki tane karakterim var ve ikisi de hilesiz karakterler. Lvl 80 paladin ve lvl 71 Amazon. hiç net üzerinden oynamadım. Benim problem düzgün itemlar bulamamak. Elimde düzgün diyebileceğim bir tek Atlantean sword var o kadar. Sürekli hell ve nightmare'da aynı yerlerde oynayarak adam gibi itemlar bulmaya çalışıyorum ama yok. Daha doğrusu olduğunu bildiğim fakat benim bulamadığım itemlar. Acaba bu itemların net üzerinden çıkması daha mı kolay oluyor. Netten oynayan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Yani nette oynarken daha güçlü ve daha düzgün silah, zırh vb bulma ihtimali singledan daha mı yüksek?

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/09/2004 :  01:21:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunda malzeme bulmamnın en kolay yolu bol bol mephisto kesmekten geçiyor. Bunun yanında malzeme bulmakta etkili birkaç extra özellik daha var. Mesela karakterinin str'i yüksekse lvl'ine göre daha zor rakipler geliyor ve daha iyi malzemeler atıyorlar. Birde find a magical item olayı var ama ben kendi adıma bunun pek fazla bir işe yaradığını düşünmüyorum. Neden derseniz %270 find'ı olan barbariana bişey düşmezken %50 find olan paladinime düşmeyen malzeme kalmadı...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/09/2004 :  02:03:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Mesela karakterinin str'i yüksekse lvl'ine göre daha zor rakipler geliyor ve daha iyi malzemeler atıyorlar. Birde find a magical item olayı var ama ben kendi adıma bunun pek fazla bir işe yaradığını düşünmüyorum. Neden derseniz %270 find'ı olan barbariana bişey düşmezken %50 find olan paladinime düşmeyen malzeme kalmadı...

Hmm, yanlış düşünüyorsun Rap . Öncelikle şunu belirtmeliyim ki level'a göre daha zor rakipler gelmiyor. Rakiplerin zorlaşması oyunun zorluk seviyesine bakılarak(Normal, Nightmare, Hell) ve de oyunda kaç kişinin bulunduğuna göre artan bir durum. Bunun dışında sana kesin garanti verebilirim ki Find Magical Item kesinlikle işe yarayan bir özellik hatta olmazsa olmazlardan. Yani bir anda kestirip atmışsın olayı . Yaşadığın olay ise "senin" şansın diyebiliriz. Ama netteki Diablo tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki özellikle Battle.Net'te, hiç bir özelliği bulunmayan bir karaktere sıradan bir amulet bile düşmez iken, toplamda +%200 Chance to Find Magical Items özelliğine sahip karaktere düşmeyen Set Item, Unique Item kalmıyor.

thaboras arkadaş, sen kesinlikle Find Magical Items yüzdesini olabildiğince yüksek tut, ve bol bol Mephisto&Baal kes, tabi ne kadar yüksek zorlukta kesersen o kadar da iyi olur. Yani Normal zorlukta hiç uğraşma, yapabilirsen Hell, yoksa Nightmare. Herkese iyi oyunlar iyi itemler ...
Sayfanın En Üstüne Git

thaboras
Üye

İleti 3

İletim - 07/09/2004 :  00:17:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler. Lvl 80 Paladinle hala hell'de Baal'a kadar gelemedim. Ama sürekli nightmare'de dediklerinizi kesiyorum. Zaten normali hiç oynamıyorum, üzerimdeki eşyaların da magic item bulma yüzdesi yaklaşık %350. Yine de düşündüğüm gibi şeyler çıkmıyor. Anladığım kadarıyla düzgün item istiyorsam mutlaka nete bakmalıyım galiba.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 08/09/2004 :  18:41:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim yukarıda söyldiklerin single game için geçerli olan şeyler. Öncelikle şunu belirteyimki karakterinizin str'i ne kadar fazla olursa o nispette daha fazla düşman ve daha sonrada daha güçlü düşmanlarla karşılaşıyorsunuz. Bu dediğim olayı normal ve nighmare'de denedim. Hell konusunda ise birşey diyemeyeceğim. Ayrıca yine single oyunda find a magical item olayı pek fazla çalışmıyor. Multi için birşey diyemem çünkü kendi aramızda oynadığımız lan oyunları dışında hiç multi oyun oynamadım. Ama yinede emin olduğum şey eğer bir karaktere kaliteli malzeme düşmeye başlarsa sonrasında hep kaliteli malzeme düşmeye devam ediyor. Yaşadığım paladin ve sorcerer olayında bunu kesin olarak gördüm.
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 08/09/2004 :  19:16:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birde 1.10 için mefisto ve baal'ı devamlı kesme olayını kaldırdılar gibi 1.09'da yaptığım kesmelerde düşen itemlerden eser yoktu oldukça azaltmışlar ve 1.10 hell'de act5 geldiğinizde daha önceki level'larda olan bütün yaratıklar randomize geliyor.
1.10'u direk oynayanın görüşü ile daha önce 1.09 ve altını oynayanların oyun görüşleri ve skill kullanımı oldukça değişti.1.08 ve sonrasını single(şu multiyi bir oynayamadım orjinal olduğu halde sanırım gençlerle yarışamam diye:) oynayan biri olarak benim görüşümde bunlar:)Herhan kurup yeniden başlayabilirim ama sabırla D3 bekliyeceğim:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000