AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Itemlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/09/2004 :  19:39:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben oyunun 1.03 versiyonundan beri tüm versiyonları ile oynadım. Şu anki versiyon 1.10s ve oyunun tüm özelliklerini baya bir geliştirmişler. Zaten bana göre en iyi versiyonda bu. Oyun bu sayede çok hızlanmış ve bir o kadarda zorlaştırılmış. Battle net konusunda seninle benzer fikirleri paylaşıyorum. Geçen türkçe bir siteden battle net hakkındaki muhabbetleri okudum adamlar aşmış valla :) bizim gibi eski kurtlara göre değil. Bu saatten sonra birde o işin kurallarını öğrenmeye çalışmanın pekbir anlamı yok. D3 ise uzunca bir süre çıkmayacak gibi :) geçenlerde çıkan haberlerin neredeyse tamamı yalan çıktı ve benim bu konudaki ümidim baya bir azaldı.
Sayfanın En Üstüne Git

thaboras
Üye

İleti 3

İletim - 09/09/2004 :  21:34:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu lan olayı hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim. nasıl oynanıyor, singledan farkı ne vs vs vs. yani single oyun için iyi sayılırım karakterlerim de bayağı iyi ama hiç ne net üzerinden ne de landa oynamadım.Bilgi verecek ya da tecrübelerini paylaşacak olan olursa bayağı bir işime yarar gibi geliyor. Şimdiden teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

zerr
Üye

İleti 5

İletim - 16/09/2004 :  12:31:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş evinde 1 den fazla bilgisayarın birbirine bağlı ise multipalyer oynuyosun. birisi açıyo diğeri bağlanıyo açan diğerini oyuna davet ediyodu yanlış hatırlaıyorsam. ama kaç kişi oynarsan o na gore adam geliyo fala oyuncu fazla canafar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000