AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diabloda sorun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 02/09/2004 :  18:07:37  Bilgileri Göster  durdutosun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben arkadaşların verdiği siteyi ziyaret ettim.ama bu itemse tıkladığımda baya bi yazı çıktı ve bu yazılar benim ne işime yarıycak onu anlamış diilimbide diablo'da gezerken tur içinde bana kırmızı renkli bir kağıt verip duruyor.bu kağıt ne işe yarıyacak onuda bi ekleyebilirseniz buda bana büyük bir iyilik olacak.çünkü merak beni kemiriyor

ne neki neden ne olsun? : )
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 04/09/2004 :  00:11:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazılar okudukça işine yarayacak.
HD kübünün formüllerini burdan alacaksın yoksa oyun sırasında Cain sadece bir tane örnek veriyor senin bulman imkansız.Eğer oyunu gerçekten oynamak istiyorsan bu formülleri yazıcıyla çıktı alman gerekli oynadığım zamanda onlarca sayfa elimde hangi itemi nerde ne yaparım diye aradım:)
Yaratıkları öldürüdükçe ender düşen runeler var(ko,lem vs.)birde silahların üzerlerinde çeşitli sayılarda delikler var.Siteye gir orda runeword bölümünü okursan seçtiğin karakterine uygun bir silah yazıldığı sırada ve sadece o sayıda delikli eşyaya takarsan harika bir silah elde edeceğini göreceksin.
Sıkılmaz ve uzun zaman oynarsan sandığında incik boncukların dolduğunu ve artık yerleştiremediğini göreceksin HD ile bunların boyutunu düşürebilirsin.Oyunu sadece skiller ve pointlerle vura vura bitiririm gibi bir düşünceye kapılma bitmez:)Türkçe siteler var(dı?) onları ara orda formüller hakkında bilgiler bulabilirsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 06/09/2004 :  15:16:52  Bilgileri Göster  durdutosun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
birde bu 3.turun son canavarını öğrenmek isiyorum mümkünse şimdiden ona göre eşya toplamayı düşünüyorum.bide önceden sorduğum şu kırmızı kağıtları sorucaktım hala ne olduğunu anlamış diilim:)

ne neki neden ne olsun? : )
Sayfanın En Üstüne Git

KaLiST0
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 24/09/2004 :  19:34:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kadeşş 3. köyün canavarı MEPHİSTO isimli koçaman ucan bir iskelet yığını sana sürekli büyü yapıyor.ona karşı golem kullan manı tavsiye ederim..

birde kırmızı kağıt...

onu ilkez senden duyuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 26/09/2004 :  20:27:57  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O kırmızı kağıt dediğin scrool of idEntify. O kırmızı kağıt dediğin şeyle unidentified(tanımlanmamış) olan itemleri idetified(tanımlanmış) hale getirmeye yarıyor. Yani öyle önemli birşey değil. Zaten tanımlama işlemini Cain beleşe yapıyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000