AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diabloda sorun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 29/08/2004 :  14:49:42  Bilgileri Göster  durdutosun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben necromancer ile oynamaktayım,baya bi mana gücüm var,ama buna rağmen çokrahat ölüyorum.üstelik canavarlara 5 kişi saldırıyorum.buarada bi göz buldum onu naapcam

ne neki neden ne olsun? : )
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/08/2004 :  00:17:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Necromanger pasif bir karakterdir. Direkt olarak hiçbir kapışmaya giremez. Kullandığı summener'larla ve attığı büyülerle işini uzaktan halleder. Karakterini geliştirirken işte bu özellikleri dikkate almalısın. Olayı böyle ele alınca yapman gerekenler genel olarak summon resist, revive, skeleton master, corpse explotion ve bone spirit büyülerine yüklenmek. Bu söylediğim skillerden bone spirit ve revive 30 lvl ve üstü skiller ve bu seviyeye gelene kadar golem çıkartarak kendini koruyabilirsin. Ayrıca corpse explotion skill'i çok kullanışlı bir skill ve golemin hallettiği bir düşman sayesinde çevredeki tüm düşmanlara hasar verebilirsin. Bu arada bone armour skill'inede 4-5 skill puanı verirsen rakiplerin sana verdiği hasarı en aza indirmiş olursun....

3. act'te mephistonun lair'ine girebilmen için gözü, beyni ve kalbi konsol'den düşen silahla birleştireceksin (aynen staff'ı oluşturduğun gibi). Oluşan silah ile girişin yanındaki sunağı kırdığında giriş açılacak....
Sayfanın En Üstüne Git

durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 30/08/2004 :  16:09:21  Bilgileri Göster  durdutosun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben şuanda 29. leveldeyim.ama vuruşgücüm ve dayanıklılığım çok zayıf:(savaşta biçokkez gerikaçıp cantopladıktan sonra geliyorum.ancak böyle yeniyorum.ben busavunma ve saldırı silahlarını nası daha kolay bulurum?internetten diablo indirenler de varmış onu bi yazarsanız onu kullanmayı bile göze aldım çünkü yeraltıkapağını kırmam gereken yerde 5 kez öldüm artık bıraktım,sıktı çünkü:(

ne neki neden ne olsun? : )
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 30/08/2004 :  23:16:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yolun çok uzun daha normaldesin nightmare ve hell seni bekliyor.Oyundan sıkılmaman için şu link'e bak ve yapman gereken görevler bulacağın rune,jewel,unique itemler,HD formülleri hatırladıkça yeniden kurup oynasammı dedğim onca eşya(onca ay oynayıp)bulamadığım vardı:)Benim paladin ve yanında sevgili amozonum(iyi yay bulursan öldürücü oluyor).
http://www.battle.net/diablo2exp/
Site resmi site az ingilizceyle solda items tıkla ve sayfanın üstünde oyunun bütün araçları karşında tek şey senin şanslı olman ve karakterine iyi silahlarla ve skillerle beslemen gerisi senin:)
Son olarak aramlarda dedğin hileleri bulup yaptığın anda oyun sıfır olur ve hiç bir anlamı kalmaz ama bir bakıma haklısın zamanı bol olan için yapılmış güzel bir oyundu kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/08/2004 :  23:58:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Normal oyunda çok kaliteli malzeme bulma şansın çok düşük. Zaten malzeme bulma olayı karakterinin lvl'i, büyülü malzeme bulma şansı ve oynadığın bölümdeki düşmanların zorluk seviyesiyle direk bağlantılı. Bu oyunda normal zorluk seviyesi nightmare ve hell için yapılmış bir hazırlıktan başka birşey değil. Oyunun asıl zevki nightmare'de çıkmaya başlıyor ve hell işin en son boyutu oluyor... (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000