diablo2 lord of desturictionun 2.turuna west'de bitürlü turu geçemiyorum,hergörevi hallettim bana bi kututverdi,sonturdada bi üçgenden bahsediyo ama ben napcamı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
Sanırım ikinci kasabadasın ve bahsettiğin kutunun adıda horadric cube... orada yapman gereken şey daha önceden bulmuş olman gereken staff parçalarını horadric cube'te birleştirmek ve daha sonra duriel'in mağarasına girerek birleşmiş staff'ı sunaktaki yerine koymak. mağarayı bulmak için mağara girişlerindeki sembolleri kontrol et ve üçgen sembolüm olduğu mağarayı seç....
msjımı cevapladığınız çok teşekkürler:)ama bu staff parçası denen parçaları nasıbulcam?bu staff bi taşmı? yoksa sopamı yada başka bişeymi?çünkü birsürü parça buldum ve kutuda öylece bekliyo.dediiniz mağarayı bulmuştum,birşey yerleştirmem gereken bir yer hatırlıyorum.oraya kutuyu yerleştirememişrtim,yazıtıda yerleştirememiştim:(bu staff'ı biraz açıklarsanız daha kolay sorunu hallede bilirim:)
Kutuyu hiçbir yere yerleştirmiyorsun... :) Şimdi staff 2 parçadan oluşuyor birinci parçayı yani sopayı bulmak için Far Oasis'de aşağı kata inen bir delikten geçerek bu haritanın 3. katındaki ana yaratığı öldürdükten sonra hemen yakınındaki kutudan alabilirsin, ikinci parçayı yani amulet'i Hall of Death'in 3. katında bulunan sunağı kırdığında buluyorsun. Daha sonra bu iki parçayı Horadric Cube içine koyup alt kısımdaki menüden birleştir... Daha sonra ise daha önce belirttiğim yerdeki sunağa git ve sunağa tik'ledikten sonra birleştirdiğin parçalardan oluşan yeni staff'ı buraya koy ve ekrandaki pencereyi kapat. Bu işlemleri yaptıktan sonra bir demo çıkacak ve patlamadan sonra açılan delikten içeri girerek karşına çıkan Duriel'i öldür...
çok teşekkürler.parçaları birleştirdim ve kapı açıldı,ama o böceği öldürmek çok zor oldu doğrusu.yeni turda işime yarayacak ipuçlarına hayırdemem çünkü ilk turda beni öldürüyolar
İp ucu vereyim ama öncelikle hangi karakterle oynadığını bir yaz ister. Bu oyunda her karakterin oynanışı farklıdır. Dediğim gibi karakterini yazarsan sana geniş bir açıklama yapabilirim... (: Şimdiden kolay gelsin.