AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo Super güçlü itemler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 18/08/2004 :  22:42:52  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben uzun süredir Diablo 2 Lord Of Destruction Version 1.10 oynuyorum. Benim itemlerim çok zayıf.Set item vb. şeylerle yapılabilen çok süper silahlar varmış.Gerçi ben oyunu bitirdim ama yine de bu itemlerden hile yapmadan birkaç tane horadric cube'ünde yapmak istiyorum.Bu itemlerin formüllerini yazarsanız çok mutlu olurum.Yanlız versiyona dikkat etmenizi tavsiye ederim.Sadece çok güzel olanların formüllerini yazın.Cevaplarınızı bekliyorum.

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/08/2004 :  00:12:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Set veya Unique eşyalar, Horadric Cube'den formülle yapılmıyor. Oynayarak bulman gerekiyor, bunu da kolaylaştırmanın yolu Nightmare veya Hell zorluklarında, üzerinde bolcana "+%X Chance to Find Magical Items" özelliğine veren eşyalar bulundurmakla olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 20/08/2004 :  12:12:43  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeş sağol ama ben güçlü item yapmak için formul istiyorum.Unique itemlerin yapılmayacağını zaten biliyordum.Ama ben çok yüksek hasarlı kılıçların falan formulünü istiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/08/2004 :  20:05:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaliteli unique yada rare item bulma istiyorsan yapacağın tek şey nightmare yada hell'de mephisto kesmektir. bu oyunda en iyi item'leri hep mephisto verir....
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 21/08/2004 :  10:58:42  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi ben soruma cevap istiyorum.Yani güzel bir silah vb. şeylerin horadric cube ünde yapılabilen formulünü istiyorum. Bakınız örnek:

Magical Ring
+Jewel
+Tal Rune(#7)
+Hel Rune^(#15)
+Any Other Item
=Necromancer Ring #1
Preset Mods:
+5-35 Mana
10% Better Change Of Magical Items
+1 Necromancer Skills

Ben buna benzer ama baya güçlü bir formül istiyorum.Bende yüzlerce formul var ama bir arkadaşın evine gittim ve acayip itemler gördüm.Çoğu crafted item (Horadric Cube'ünde yapılmış item)di.Bende o baya güçlü formulleri istiyorum.Mephisto kesmeyi ben de biliyorum.Zaten oyunu normal de bitirdim.Nightmare da habire gidip kesiyorum ama çoğu zaman rare item veriyor ve iyi çıkmıyor.Şimdi örneğe bakarak buna benzer bişeyler yazın .Version 1.10
Sayfanın En Üstüne Git

erdoponi
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/08/2005 :  16:37:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rune ve jewellar cuble işi olmaz
taşları koyabilirsin
amulet ve ring de olabilir
cube içine 3 adet koyacaksın hepsi için geçerli
weapons,armor ve helm türü bir şey istiyorsan adam keseceksin...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000