AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ultima Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

gucco
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 16/01/2005 :  11:22:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni bir server www.infinitytr.com ph 100 açık pvp bol çünkü item ve para kasmak kolay 50 kişilik server her gün artıyor ph kapanmadan gelin ayrıca rahip katil savaşçı büyücü vs. ırklarda var hostu amerikada oluop çok sağlamdır hade gelin...
Sayfanın En Üstüne Git

SPAWN
Üye



Turkey
İleti 267

İletim - 03/02/2005 :  09:59:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben KACA Ankarada bulamadım. Tiii Dağiın başındaki internet cafe'den buldum aldım.Şimdi Olympus takılıyoruz. Bedava server. Ama kesinlikle Olympus'a üue olup oynamayın. Server yakında çöker. Çok lag var bağlantı 10dk bi kopuyo. Anlıyacağınız oyunun kendi server'ın dan oynayın.Orjinalini internetten sipariş edin(bulamıyorsanız) oynayın.
Bu benim tavsiyem
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye



Turkey
İleti 52

İletim - 10/03/2005 :  13:09:04  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba ben ultima oynamak istiyorum ama nasıl oynanddığını tam bilmiyorum diablo gibi görünüyor ancak bir türlü siteye ayıt yapamadım aslında yaptım ama reg code istiyor ve onun ne olduğunu anlamadım bi yardımcı olurmusunuz

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 11/03/2005 :  15:47:09  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
DarK SHaDoW tarafından yazılan:

alıntı:
Avenger tarafından yazılan:

Oyunun nereden indirilebileceğini burada soramazsınız. Eğer bu oyunu yapanların emeğini çalmak istemiyorsanız, oyunun orjinalini alın, bedava server'larda sürünmek yerine oyunun orjinal serverında oynayin.



Ya sen bu ultima online nin ne demektiğini bilmiyorsun galiba ?
Chat serverini ilk başka adam kurdu diye türkiye server kurmasaydı o zaman ? Ultima online yi yapan insan dünyadaki herkesin kendi aralarında serverler açıp oynaması için yapmıştır Orjinal server diye bir şey yoktur ben bu oyunu yaklaşık 5 senedir oynuyorum bir çok serverde staff lık yaptım fakat böyle saçma bir şeyi ilk kez duyuyorum. Birde Ultima Online orjinal Cd si demek piyasada yok demektir seneler önce yapılan bir oyunun cd sişni ancak koleksiyoncularda bulursun buda 250 milyondan aşağıya bulamassın demektir. En güzeli bir cafede kopyalattıracaksınız oyunun içeriğinde orjinal ve korsan arasında hiç bir fark yoktur.

Arkadaşları bilgilendirmek amacıyla söylüyorum Nebula da belli bir deneme süreci var ücretsiz bir account alıyorsunuz 60 saat online kalabilirsiniz 60 saattede serveri iyice tanırsınız. ondan sonra beğenirseniz 6 aylığına 27 ytl ödeyerek oynayabilirsiniz



Mesaj o kadar saçma ki cevap bile atmayacaktım. Neyse.. İlk olarak, ben kimim? Ben OSI'de UO oynarken Türkiye'den 4 ya da 5 kişiydik. Bırak Ultima Online'ı, insanlar multiplayer oyunu bile tam olarak bilmiyorlardı. Daha sonra (ki bu ben ilk UO oynamaya başladıktan aylar sonra oluyor) SNN'de UO fikri ortaya atıldı. Kurulması için az çok yardımda bulunduk, gene saçma sebepler, kaprisler vs yüzünden elimizi çektik bu işten.
İkincisi, evet Ultima Online'ın orjinal server'ları vardır ve bu OSI'dir. OSI ile Sphere bazlı saçma sapan server'lar arasındaki dağlar kadar farkı ancak OSI'de oynamış biri görebilir.
Üçüncüsü oyunu OSI'den oynamak istiyorsanız illaki orjinal oyun almanıza gerek yok. Oyunun bir kopyasını da alıp orjinal CD-Key satın alarak oyunu oynayabilirsiniz.
Son olarak, birinin mesajına saçma demeden önce o konu hakkında biraz bilgi edinmeni tavsiye ederim. Böylece ilerde gene böyle komik durumlara düşmezsin

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

SaMBacI
Üye



İleti 5

İletim - 22/03/2005 :  15:31:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Size Ultima Online İndirilcek Adresi Sölim hemde Free AoS Vede Ultima X De Yakında Sunucularının Son Sürümlerini vercek Ama Aylık 15$ Bence Etmez..
LİNK SİLİNDİ Buyrun Uo Adresi
Önercem Serverda Belli Infinity Yıllık 15 Ytl http://infinitytr.com Herkese İyi Eğlenceler Beyler..
Üyelik Kredi Kartıda İstemiyor Üyelikler İçin Online Yardım Yapılıyor Hack Olayıda Düşmüş Oluyor.. Msn Messenger Rulaazz :)

Gerçekler Azıdır Ama Yalanlardan Daha Çabuk Kabullenilir..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000