AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Televizyondan Monitör ???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 11/08/2004 :  21:25:36  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tv Ekranından bilgisayar monitorü olur mu?

JA RULE - FURİOS

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 11/08/2004 :  22:12:22  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olur. Fakat monitör kadar kaliteli bir görüntü almayı bekleme. Öyle birşey bana lazım dersen performansı ve kalitesi çok iyi bir TV çıkışlı ekrankartı lazım. Zaten iyi bir ekrankartı, kutusundaki aparatlarında televizyona bağlamak için kabloları verir. Bunlar sayesinde rahatça bağlayabilirsin.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 12/08/2004 :  02:14:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olmasa daha iyi olur. TV'nin çözünürlüğü Monitör ile kıyaslanamayacak kadar düşüktür. Yazı okumakta bile zorlanırsınız. Gözlerinizden sıkıldıysanız birşey diyemem elbette.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/08/2004 :  09:38:41  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu iş için en uygun olanlar dijital televizyonlar. ben arkadaşımın evinde taktım. görüntü çok iyi. ama avaris in dediği gibi standart televizyonlar çok da kaliteli görüntüler vermeyebilir

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 13/08/2004 :  12:28:26  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olur ama ekran kartının desteklemesi lazım.Ayrıca bir de ara kablo.Ekran kartının markası ne ?

StoraX
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000