AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bluetooth kulaklığın fonksiyonu ne?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 09/08/2004 :  14:44:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cep telefonum eski, bu kulaklıklar oldukça pahalı acaba fonksiyonu nedir, kulaklığın bluetooth olması sayesinde telefonda bu özelliği kazanır mı?

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 09/08/2004 :  17:31:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl fonksiyonu ne? Kulaklık işte. Kulağa takılıyor sesi iletiyor filan. Bluetooth olması da malum kablosuz iletişime izin veriyor olması. Ama telefonda da bu özelliğin olması gerekiyor.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 09/08/2004 :  20:55:04  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı cep telefonlarında bluetooth özelliği var 10 metreye kadar kablosuz iletişim özelliği kızıl ötesinin 10 metresini düşün kulaklığı kulağına takıyorsun teli cebine koyuyosun aramayı kulaklıkla yapıyosun.Eski kulaklıklarla arasındaki fark sadece arada kablo olmaması.
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 10/08/2004 :  02:05:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağolun peki işitme kaybım olduğu için ceple pek konuşamıyorum burda sesin kulağı dayamadan gelmesi mümkün mü?
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 11/08/2004 :  02:21:33  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Kulaklığın öyle bi özelliği yok sanırım ama bazı telefonlarda arma esnasında hoparlör şekeneğine basınca ahizesiz kunuşulabiliniyor.
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 11/08/2004 :  12:53:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu