AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rock'n Coke ve 50cent!Bu ne yaman çelişki!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/08/2004 :  18:12:12  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Müslüm Gürses'e bir şey demem ama 50 Centtttttt o kadar
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 18/08/2004 :  19:07:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
octane a kızmayın o hiphop dan hoşlanıyor ondan öyle diyor .yoksa eminim bir rock konserinde 50 cent in bulunmaması gerektiğini oda biliyordur
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/08/2004 :  21:34:06  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en sonunda hangman anladısağolsun, bi siz anlamadınız olayı.Rock konserlerine Müslüm Gürses', çıkaracağına 50Cent'i çıkar değil mi?????
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 18/08/2004 :  23:10:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sen de hala anlamamışın gibi geldi bana:P "rock" konseri dioz. müslüm gürses yada 50 cent mi daha ii olur muhabbeti diil yani bab. rockçı getirsinler, bizim derdimiz o. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 19/08/2004 :  21:57:35  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam o doğru rokçu gelsinde bi defa Müslü Gürses'i çıkarmışlar galiba bu ne ya.50 Cent olur dedim yani rockçu gelmesin filan demiyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000