bir kaç arkadaşım sırf bu olay yüzünden gitmiyor benim gibi :) biletixden bileti alacaktım ama önce girip kimler geliyor bir bakıyım dedim(sadece the rasmusdan haberim vardı)bir baktım 50 cent tabi siteyi direkt kapattım rock la hip hop ı fln nasıl yan yana koyuyorlar anlamıyorum oraya sert birileri gitse kavga çıkar :D festivalde ağır gruplar yok yani birisi için gidemiyorsunuz ne biliim bir metalica gelse millet onun için gider bir güzelde eğlenir eşlik edebilir şarkılara is gibi ama getirdikleri kişiler tr de fazla tanınmamış adamlar böle oluncada bişi çıkmaz
alakasız gruplar geliyo,işte dandik bi festival!ligtning benim de yazdığım gruplar pek ii alakalı deil ama rock ile 50cent'ten daha alakalı oldukları kesin!metal ve nu-metal rocka hip hoptan daha yakın!
Katılmıyorum OCTANE.. bence 50 cent kesinlikle gelmemeliydi. Konserin adı bile ROCK'N COKE ise bir hip-hop grubu getirmenin "ben müzikten anlamıyorum, odunum ben!" demekten başka anlamı yok. Müzik türlerini böyle karıştırmamalılar bence. geçen sefer de bi rock konserine müslüm gürses'i çıkardılar. sonra feridun düzağaç'la ceza'yı aynı konserde çıkardılar vs.. nooldu peki?? gelen adamların hepsi rockçıydı. ceza çıktı sahneye söyledide söyledi herkes sap sap baktı elemana.. Olmaz böle.. Farewell..
Lightning'e sonuna kadar katılıyorum.rock konserinde ne işi var 50cent'in müslüm gürses'in.konser yapıyosan ada gibi gruplar çağır kardeşim.her yıl yapma 2 yılda 1 yap ama konser yap yani!seyirciyi uyutma!