AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rock'n Coke ve 50cent!Bu ne yaman çelişki!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 15/08/2004 :  21:41:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir kaç arkadaşım sırf bu olay yüzünden gitmiyor benim gibi :) biletixden bileti alacaktım ama önce girip kimler geliyor bir bakıyım dedim(sadece the rasmusdan haberim vardı)bir baktım 50 cent tabi siteyi direkt kapattım rock la hip hop ı fln nasıl yan yana koyuyorlar anlamıyorum oraya sert birileri gitse kavga çıkar :D
festivalde ağır gruplar yok yani birisi için gidemiyorsunuz ne biliim bir metalica gelse millet onun için gider bir güzelde eğlenir eşlik edebilir şarkılara is gibi
ama getirdikleri kişiler tr de fazla tanınmamış adamlar böle oluncada bişi çıkmaz
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 16/08/2004 :  16:07:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alakasız gruplar geliyo,işte dandik bi festival!ligtning benim de yazdığım gruplar pek ii alakalı deil ama rock ile 50cent'ten daha alakalı oldukları kesin!metal ve nu-metal rocka hip hoptan daha yakın!

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  13:25:58  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
50 Cent orada olması bence iyi olmuş ama diğerlerini bilmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 17/08/2004 :  19:08:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Katılmıyorum OCTANE.. bence 50 cent kesinlikle gelmemeliydi. Konserin adı bile ROCK'N COKE ise bir hip-hop grubu getirmenin "ben müzikten anlamıyorum, odunum ben!" demekten başka anlamı yok. Müzik türlerini böyle karıştırmamalılar bence. geçen sefer de bi rock konserine müslüm gürses'i çıkardılar. sonra feridun düzağaç'la ceza'yı aynı konserde çıkardılar vs.. nooldu peki?? gelen adamların hepsi rockçıydı. ceza çıktı sahneye söyledide söyledi herkes sap sap baktı elemana.. Olmaz böle.. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 18/08/2004 :  18:06:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lightning'e sonuna kadar katılıyorum.rock konserinde ne işi var 50cent'in müslüm gürses'in.konser yapıyosan ada gibi gruplar çağır kardeşim.her yıl yapma 2 yılda 1 yap ama konser yap yani!seyirciyi uyutma!

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000